Zlatans Los Angeles Galaxy möter New York Red Bulls i MLS kl. 04:30 inatt eller tidig söndagsmorgon 29/4 kanske är mer riktigt att säga. Kolla in Zlatan live stream gratis på UNIBET TV!

Det har väl inte undgått någon att Zlatan Ibrahimovic gjorde dundersuccé i sin debutmatch för Los Angeles Galaxy för en månad sedan. 2 mål gjordes från svenskens fot och huvud trots sent inhopp i matchen vilket vände på matchen totalt och LA Galaxy kunde inbringa alla 3 poängen i 4-3 derbyt mot Los Angeles FC. Ett av målen var också helt magsikt med en konstspark på volley från lååångt avstånd som lobbades snyggt över målvakten. Därefter har Zlatan på tre matcher gjort ytterligare 1 mål som också det var helt avgörande för matchens utgång. Målet kom i bortamötet med Chicago Fire och var matchens enda.

bethard zlatan

L.A. Galaxy – N.Y. Red Bulls 29 april kl. 04:30

Inatt möter man New York laget Red Bulls vilka har, likt Los Angeles Galaxy, inlett säsongen väldigt trevande. Det har blivit vinster och förluster om vartannat. Båda lagen har i princip vunnit och förlorat varannan match man spelat hittills. Frågan är nu bara vem som vinner av de två när de nu möts då bägge två förlorade sin senaste respektive ligamatch, eller kanske blir det oavgjort? Vi som älskar att följa Zlatans fortsatta fotbollsäventyr vill förstås uppleva fler magiska ögonblick och se fler mål från vår superfotbollshjälte!

Med tanke på att Zlatan har gjort mål i varannan match hittills för Los Angeles Galaxy i MLS så bör det vara dags igen inatt mot New York Red Bulls då målen uteblev senast mot Atlanta United. Det är definitivt inte omöjligt att vi får se minst ett mål från Zlatan. Detta eftersom New York Red Bulls är ett mittenlag i Eastern Conference och än så länge inte visat sig var något svårslaget topplag.

Oddstips

Vi tittar naturligtvis på matchen via den gratis stream som erbjuds och tippar samtidigt ett antal odds live under matchens gång vilket höjer spänningsnivån ett par snäpp till. Dessutom väljer vi att spela ett odds redan inför matchen på att Zlatan nätar i matchen till oddset 2,05 hos unibet. Bli kund hos unibet och få 500% bonus samt tillgång till gratis Zlatan live stream.

Bethard oddsMLS & Zlatan Live Stream inatt 29/4

Inatt kan du se tre MLS matcher samt en imorgon kväll live utan kostnad via Zlatan live stream hos unibet. Som ny spelare hos unibet får du 500% bonus, läs mer här!

01:30 New England Revolution – Sporting Kansas City
02:00 Minnesota – Houston Dynamo
04:30 Los Angeles Galaxy – New York Red Bulls
22:00 Colorado Rapids – Orlando City

Zlatan hos Jimmy Kimmel Live

Zlatan gästar i videoklippet här Jimmy Kimmel i en stor amerikansk talkshow!