Ska Sverige ikväll ta sin fjärde raka skalp i Hockey-VM? Ja, mycket talar för det när Sverige nu möter Österrike som bara orkat kämpa till sig en enda poäng på de tre första matcherna. Sverige – Österrike Live Stream finns tillgänglig gratis. Alla matcherna kan ses på Unibet här >> utan kostnad.

Sverige – Österrike Live Stream

Sverige – Österrike Live Stream ser du som vanligt gratis på Unibet TV med nedsläpp klockan 20:15 onsdag 9 maj. För bästa matchupplevelsen så tänker vi på svenskt Spel att livebetta under tiden matchen håller på. Live streaming är perfekt som inte har tv-kanalen TV3 där matchen också sänds.

Öppna konto hos Unibet här och få 500% bonus vilket innebär att du får 500kr i bonuspengar av Unibet om du sätter in så lite som 100kr på ditt spelkonto. Totalt har du då 600kr att spela på odds och live odds för (även casino för den som vill)!

Hockey-VM 9 maj 2018

16:15 Schweiz – Vitryssland
16:15 Tyskland – Sydkorea
20:15 Finland – Danmark
20:15 Sverige – Österrike

Tabellställningen i Grupp A

 1. Ryssland 3 spelade matcher, 20:0 i målskillnad, 9 poäng
 2. Sverige 3 spelade matcher, 12:2 i målskillnad, 9 poäng
 3. Schweiz 3 spelade matcher, 9:7 i målskillnad, 6 poäng
 4. Tjeckien 3 spelade matcher, 10:9 i målskillnad, 4 poäng
 5. Slovakien 3 spelade matcher, 6:7 i målskillnad, 4 poäng
 6. Frankrike 3 spelade matcher, 6:13 i målskillnad, 3 poäng
 7. Österrike 3 spelade matcher, 4:14 i målskillnad, 1 poäng
 8. Vitryssland 3 spelade matcher, 2:17 i målskillnad, 0 poäng

Speltips Sverige – Österrike

Sverige har full poängpott (9p) och 12:2 i målskillnad efter tre spelade omgångar i Ishockey-VM Grupp A. Trots den bra inledningen är Ryssland ännu bättre och leder gruppen före Sverige tack vare 20 gjorda mål och inte ett enda insläppt så här långt. Österrike får nog ifrån sin nästjumbo plats i gruppen fokusera på att inte halka ur A-VM vilket blir ett faktum för laget som kommer sist i gruppspelet. Den platsen innehas just nu av Vitryssland.

Förstafemman i Sveriges herrlandslag i ishockey med backarna Larsson, Ekman-Larsson och kedjekompisarna Rakell, Zibanejad och Janmarkhar har hitintills gjort succé i Hockey-VM och stått för det mesta framåt. Men nu senast vaknade även andrafemman till liv ordentligt där både Mikael Backlund och superlöftet Elias Pettersson gjorde varsitt mål. Formen och stämningen verkar för övrigt vara strålande i hela truppen vilket bådar gott inför vad som komma skall. Vi kan inte tänka oss annat än att det i matchen mellan Sverige och Österrike ikväll ska sluta med utklassningsseger och spelar därför vårt spelkort på Handikappmarknaden.

 • Match: Sverige – Österrike (Hockey-Vm 2018 9/5)
 • Speltips: Sverige vinner med minst 5 mål = Handikapp Sverige – Österrike: (0 : 4.5)
 • Odds: 1,74 hos NordicBet som förutom en saftig välkomstbonus erbjuder ett gratis livespel på hockey-VM värt 100kr!
 • Insats: Medel
 • Datum: 2018-05-09 (onsdag 9 maj)
 • Avspark: 20:15
 • TV-kanal/Live Stream:TV3, Viaplay och Unibet TV

Se Sverige – Österrike Live Stream ikväll och glöm inte att lira live odds om du vill göra matchen lite mer spännande!