Idag på självaste Kristi Himmelsfärdsdag torsdag 10 maj 2018 har vi nöjet att få avnjuta den allra bästa fotbollsdramatik när Djurgården – Malmö spelar final i Svenska Cupen. Djurgården – Malmö Live Stream ser du helt gratis på C More. Finalmatchen spelas på Tele2 Arena i Stockholm med matchstart klockan 15:00 och förutom att visa vägen till en stream utan kostnad så har vi också skrivit ihop ett speltips inför denna härliga fotbollsdrabbning!

SE SVENSKA CUPFINALEN UTAN KOSTNAD HÄR! >>>

Djurgården – Malmö Live Stream

Att se gratis på Djurgården – Malmö live stream ifrån herrarnas fotbollsfinal i Svenska Cupen är enkelt. Du behöver bara hos C More fylla i uppgifter som E-postadress, Förnamn, Efternamn och Lösenord för att prova ”C More Mycket sport”-paketet 2 veckor gratis. Ingen bindningstid tillkommer utan du kan avsluta det hela precis när du själv vill. Så med andra ord kan du, om du registrerar dig idag, både se cupfinalen mellan Djurgårdens IF och Malmö FF samt titta på massor av annan sport, film och serier fritt under de två kommande veckorna. Kanske extra fint med tanke på den långhelg vi nu påbörjat.

När det gäller Djurgården – Malmö Live Stream på C More så är det de populära kommentatorerna Jesper Hussfelt och Anders Andersson som ledsagar oss igenom matchen med sändningsstart redan klockan 14:30.

Inför Djurgården – Malmö

Mesta mästare i Svenska cupen i fotboll är Malmö FF med totalt fjorton titlar genom åren varav den första spelades hem 1944, året innan Andra Världskrigets slut. Den senaste Malmötriumfen i Svenska Cupen var dock så länge sedan som 1989. Nu kan det alltså bli den femtonde efterlängtade segern i ordningen om Djurgården besegras i eftermiddag.

Djurgårdens IF vill dock säkert också ha ett ord med i spelet. Fyrfaldiga mästare som de är, där tre av vinsterna kommit till under 2000-talet, är man i det avseendet mer framgångsrik än sin finalkonkurrent de senaste tre decennierna.

Slutspelet

I Svenska Cupens slutspelsmatcher har Djurgården tagit sig fram till finalen genom att i kvartsfinalen besegra Häcken med 1-0 och i semifinalen vann man över AIK på bortaplan i ett extra hett Stockholmsderby som slutade 0-2.

Malmö FF slog först ut IFK Göteborg (0-1) i kvarten och därefter avfärdades Östersunds FK i semin med 0-1 på Jämtkraft Arena i Östersund.

Bra gjort förstås av bägge lagen att ta sig till Svenska Cupen final 2018 men spelformen är kanske inte den bästa hos någon av dem. Djurgården har tre raka uddamålsförluster i Allsvenskan medan Malmö FF vunnit och förlorat varannan match. Nu blir det förstås högintressant att se vem av Djurgården och Malmö som får lyfta guldpokalen i skyn senare i eftermiddag. Vårt tips landar på att det blir en målsnål tillställning där bägge lagen i första hand vill freda sina egna fotbollsmål ifrån nätrassel och i andra hand utnyttja motståndarmisstag och snabba omställningslägen.

Speltipset

  • Match: Djurgården – Malmö (Svenska Cupen Final 2018)
  • Speltips: Totalt under 2,5 mål
  • Odds: 1,79 hos Unibet som erbjuder nya spelare 500% bonus!
  • Insats: Medel
  • Datum: 2018-05-10 (torsdag 10 maj)
  • Avspark: 15:00
  • TV-kanal/Live Stream:TV12, och C More

Se Djurgården – Malmö Live Stream ikväll och glöm inte att lira live odds om du vill göra den Svenska cupfinalen lite mer spännande!

Övrig spännande sport idag

Fotboll:

17:00 Bröndby – Silkeborg (Danska Cupen Final – Landspokal Cup)
20:45 West Ham – Manchester United (Premier League)

Handboll:

13:45 Höör – Sävehof (SHE Final Damer)
16:30 Kristianstad – Malmö (Handbollsligan Final Herrar)

Ishockey-VM:

16:15 Slovakien – Frankrike
16:15 USA – Lettland
20:15 Norge – Kanada
20:15 Tjeckien – Ryssland

Se Hockey-VM stream gratis på Unibet TV här!