Vi har nu vaknat upp till denna klämdag fredag 11 maj och ännu ett brödramöte i Ishockey-VM ska spelas när Danmark möter Norge klockan 16:15. Danmark – Norge Live stream erbjud gratis med perfekt bildkvalitet och som kan ses i mobil, padda och dator. Alla matcherna kan ses på Hockey-VM stream utan kostnad.

Till den här heta hockeykampen mellan de två nordiska grannarna som båda slåss för en slutspelsplats måste vi bara bidra med ett rykande färskt speltips också som du ser längre ner.

Danmark – Norge Live Stream

Hur intressant är VM-matchen i hockey mellan Danmark och Norge för oss svenskar egentligen? Den hade nog inte varit så intressant för några år sedan men faktum är att både Norge och kanske framförallt Danmark har tagit ett par skridskoskär framåt i utvecklingen sedan dess. Idag kan båda lagen mycket väl slå en av de stora hockeynationerna om man lyckas med speltaktiken till 100% och marginalerna är på rätt sida. Detta såg man inte minst häromdagen då Danmark lyckades vinn över Finland som sett superstarka ut tidigare i VM-turneringen.

Just dagens match Danmark – Norge är extra intressant ur perspektivet att en slutspelsplats är inom räckhåll för båda två och det faktum att Hockey-VM spelas i Danmark med vad allt det innebär i det här mötet.

Är du dansk eller norsk och är boendes i Sverige är förstås sannolikheten betydligt större att du gläds åt att kunna se på Danmark – Norge Live stream utan kostnad hos unibet.

TILL UNIBET-TV HÄR! >>>

Hockey-VM schemat 11/5

4 matcher står på dagens Hockey-VM spelschema 11/5 där vårt huvudfokus ligger på den förstnämnda matchen.

16:15 Danmark – Norge
16:15 Frankrike – Österrike
20:15 USA – Sydkorea
20:15 Vitryssland – Tjeckien

Ställningen i Grupp B

 1. USA 4 spelade matcher, 15:6 i målskillnad, 10 poäng
 2. Kanada 4 spelade matcher, 26:6 i målskillnad, 10 poäng
 3. Finland 4 spelade matcher, 25;5 i målskillnad, 9 poäng
 4. Lettland 4 spelade matcher, 11:13 i målskillnad, 6 poäng
 5. Danmark 4 spelade matcher, 7:15 i målskillnad, 5 poäng
 6. Tyskland 4 spelade matcher, 12:12 i målskillnad, 5 poäng
 7. Norge 4 spelade matcher, 7:19 i målskillnad, 3 poäng
 8. Sydkorea 4 spelade matcher, 2:29 i målskillnad, 0 poäng

Inför Danmark – Norge 11 maj

Vilken hejdundrande hockeytillställning Danmark bjöd på mot Finland i förrgår. Matchen blev en riktig nagelbitare under hela matchen som avslutades med en sanslöst spännande tredje period.

Efter en mållös första period kunde sedan Danmark ta ledningen i mitten av andra genom Detroit Red Wings forwarden Frans Nielsen. Finländaren Sebastian Aho lugnade sedan tillfälligt de något chockade finska fansen efter att ha kvitterat bara två minuter senare. Men finnarna satte återigen hjärtat i halsgropen ytterligare ett par minuter efteråt då nästa danska NHL proffs Oliver Bjorkstrand från Columbus Blue Jackets gav värdlandet ledningen igen.

Inför den sista perioden var vi nog många som tänkte att Danmark troligen inte skulle orka att mäkta med ännu en heroisk tredje period på raken mot ett Finland som tidigare i Hockey-VM övertygat så mycket. Men danskarna höll ställningarna ända till periodminut 15:50 innan Mikael Granlund sköt in kvitteringspucken. Där och då sågs många danska uppgivna ansiktsuttryck på läktarna. Samma presoner skrattade och skrek så att mungiporna åkte ända upp till öronen två minuter senare då Malmöspelaren Nichlas Hardt stötte in segerpucken i nät med bara två minuter kvar att spela av matchen. Vilt segerjubel bröt förstås ut bland både danska hockeyspelare och hemmafansen när slutsignalen ljöd. Det är kul att se sådana känslor yttras fastän vi bara är i gruppspelet.

Norge har på fyra matcher lyckats ta 3 poäng med en övertidsförlust mot Lettland och en straffvinst mot Tyskland. Därefter blev det två blytunga storförluster mot Finland (7-0) och Kanada (0-5).

Vi förväntar oss i mötet Danmark – Norge en jämn och tuff historia där båda lagen nu vet varandra kapacitet. Danmark är skyhöga favoriter enligt spelbolagen där betfair är mest givmilda av dem genom att ge 1.50 i spel på dansk seger. Vi satsar hellre vår peng på att det blir fler än 4 mål i matchen.

Speltipset Danmark – Norge

 • Match: Danmark – Norge (Hockey-VM 2018 11/5)
 • Speltips: Totalt över 4,5 mål i matchen
 • Odds1,80 hos NordicBet som förutom en saftig välkomstbonus erbjuder ett gratis livespel på hockey-VM värt 100kr!
 • Insats: Medel
 • Datum: 2018-05-011 (fredag 11 maj)
 • Avspark: 16:15
 • TV-kanal/Live Stream:TV3, Viaplay och Unibet TV

Se Danmark – Norge Live Stream hos unibet nu!

Höjdpunkter Finland – Danmark

Se här höjdpunkterna med alla målen ifrån matchen Finland – Danmark som spelades i Hockey-VM den 9:e maj 2018: