Vi har en strålande söndag och fantastiskt väder i stora delar av landet vilket vi toppar upp med Hockey-VM och Sverige – Schweiz live stream ikväll som är gratis att se på. Som grädden på moset tar vi här fram ett speltips där vi sätter Sverige i förarsätet till 1,43 gånger pengarna.

Sverige – Schweiz Live Stream

Vi har skrivit om det ett antal gånger tidigare den senaste veckan och det kanske verkat lite tjatigt men för nytillkomna besökare på svensktspel.nu så tar vi det ännu en gång. Du kan streama alla matcherna i Hockey-VM 2018 live utan kostnad i mobil, dator och läsplatta. Vart du gör det vet de flesta vid det här laget, det är naturligtvis på Unibet TV som hårdsatsar på Hockey-VM. Som kund hos unibet kan du spela på massor av VM-odds, och kanske det bästa av allt är att spela live odds under matchernas gång. Som du säkert förstår höjer det spelupplevelsen några snäpp ytterligare när man kan både se matchen i direktsändning och livebetta samtidigt på olika matchsekvenser.

  1. Registrera/Öppna ett konto hos unibet här – det tar bara någon minut
  2. Sätt in – Gör en insättning och få 500% i bonus + tillgång till Unibet TV live streaming

 

NyuppdateringSverige – Schweiz Live Stream & Speltips Hockey-VM Final 2018

Hockey-VM

Streama alla matcherna i Hockey-VM live utan kostnad!

16:15 Frankrike – Tjeckien
16:15 Norge – USA
20:15 Schweiz – Sverige
20:15 Tyskland – Finland

Inför Schweiz – Sverige

Sverige fick det tufft mot Slovakien senast trots ledning med 3-1 närmare slutet på andra perioden. Slovakerna kom dock igen och både reducerade och kvitterade innan matchen nått full tid. Väl i förlängningen så förlöste Mika Zibanejad Sverige med mål i Powerplay och två pinnar välkomnades av Tre Kronor. Detta gör att Sverige fortfarande är i topp i VM-grupp A, 1 poäng före Ryssland, 2 före Tjeckien (en match mer spelad) och 5 före dagens motståndare Schweiz.

Schweiz förlorade igår matchen mot Ryssland med knappa marginalen 4-3 och har tidigare i turneringen förlorat mot Tjeckien efter straffdrama.

Det lär bli en tuff match för Sverige ikväll och vi ska se om Sverige kan vara med på noterna under hela matchen den här gången så det inte blir något liknande som i matchen mot Slovakien. För Sverige ska vara det bättre laget av dem två även om vi inte hinner få med någon av de antågande förstärkningarna från NHL.

Matchtipset

  • Match: Schweiz – Sverige (Hockey-VM 2018 13/5)
  • Speltips: (2) Sverige vinner över Schweiz
  • Odds1.42 hos Unibet som erbjuder 500% bonus! Betsafe och Betsson erbjuder det lite bättre oddset 1.43 för den som hellre nappar på deras välkomsternjudanden.
  • Insats: Medel
  • Datum: 2018-05-13 (söndag 13 maj)
  • Nedsläpp: 20:15
  • TV-kanal/Live Stream: TV3, Viaplay och Unibet TV

Se Sverige – Schweiz live stream under söndagskvällen idag och glöm inte att lira live odds om du vill göra matchen lite mer spännande!