Sveriges Tre Kronor spelar Hockey-VM final 2018 mot Schweiz söndag 20 maj med nedsläpp klockan 20:15. Sverige – Schweiz Live Stream kan ikväll 20/5 ses gratis med nedsläpp klockan 20:15 hos flera av spelbolagen vilket är perfekt för dig som inte har tillgång till TV3. Det är bara att registrera ett konto, vilket inte kostar något, samt göra en första insättning där du ändå ser till att utnyttja de fina välkomstbonusar som de erbjuder.

Sverige – Schweiz Live Stream

Spana in Sverige – Schweiz live stream gratis på Unibet TV! Streaming hos spelbolaget är ultimat för alla er som kanske inte har möjlighet att bänka er framför tv-apparaten eller inte har TV3. Du kanske passar på att avnjuta det fina vädret med att vistas utomhus, eller på en camping, eller stuckit iväg för något annat ändamål. hur som helst har du alltid möjlighet att se på matchen live utan kostnad i mobilen, surfplattan eller datorn där du vistas just nu genom live streaming på Unibet TV.

TILL UNIBET TV HÄR! >>>

Live odds förhöjer nöjet!

Vi vill också gärna passa på att tipsa dig om det underbara med att spela på livebetting hos samma spelbolag under tiden du tittar på finalen via Hockey-VM stream vilket utlovat kommer ge dig en extra adrenalinkick. Förutse nästa händelse i matchen beroende på hur spelet ter sig och satsa på ett odds i rätt ögonblick, några sekunder senare kan oddsvinsten vara din!

Så streamar du Sverige – Schweiz live gratis:
  1. Registrera/Öppna ett konto hos unibet här – tar endast någon minut att registrera sig!
  2. Gör en insättning och få 500% i bonus att spela på odds för + tillgång till Unibet TV live streaming.

500% bonus innebär att du får 500kr i bonuspengar av Unibet om du sätter in så lite som 100kr på ditt spelkonto. Totalt har du då 600kr att spela på odds och live odds (livebetting) för (spela även på casino för bonuspengarna om du vill)!

Att spela på odds inget krav för att se matchen

Att spela på odds för alla pengarna som du satt in är inget krav utan du kan se på sport via Unibet TV live streaming efter att du har gjort en första insättning och sedan har åtminstone någon krona kvar på spelkontot så är streaming-tjänsten öppen för dig dygnet, runt alla dagar i veckan, året om. Massor av livestreamad sport finns tillgänglig för dig som kund hos unibet som hockey inklusive Sverige – Schweiz live stream, motorsport, fotboll och mycket mer! Spela på live odds hos unibet under matchens gång om du vill göra din Sverige – Schweiz live stream ännu mer spännande!

2 spelbolag till som streamar finalen

Förutom att du kan se på Hockey-VM finalen 2018 Sverige – Schweiz live stream på Unibet TV så direktsänder även dessa två spelbolag matchen i sin helhet via högkvalitativ live streaming:

LEOVEGAS – Välkomstbonus: Sätt in 100kr och få 500kr av LeoVegas, spela på odds för sammanlagt 600kr!

Öppna LeoVegas konto här! >>>

BET365 – Välkomstbonus: Sätt in 50kr eller mer till ditt konto så matchar bet365 din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. 18+.

Öppna bet365 konto här! >>>

Inför VM-Finalen Sverige – Schweiz

Heja Sverige, vi är i Hockey-VM final ännu en gång för andra året i följd! Som regerande Världsmästare i ishockey hägrar återigen ett nytt guld. I Världsmästerskapet i ishockey för herrar 2017 var det Kanada som stod på motståndarsidan. Det skulle visa sig bli en finalrysare utan dess like som till slut fick avgöras på straffar för att särskilja lagen åt. Sverige var bäst i straffläggningen och vann VM-guldet i ishockey 2017. Nu är Sverige på guldjakt igen! Men innan vi kan lägga ytterligare en guldmedalj till samlingen ska luriga Schweiz slås. Och det blir nog verkligen ingen munsbit som ju USA visade sig bli för Sverige i gårdagens ena semifinalmatch trots att Sverige besegrade Schweiz i gruppspelet med 5-3.

USA utklassades i semin

Sverige utklassade USA i gårdagens semifinal med smått osannolika 6-0 vilket var en helt annan tillställning än i kvartsfinalen mot Lettland i torsdags där Sveriges VM-äventyr höll på att få ett abrupt avslut. För avbytes skull var det Sveriges tredjefemma som skördade störst framgångar målmässigt mot Lettland. Tidigare i VM-turneringen har ju framförallt förstafemman varit ruggigt bra och även andrafemman har i vissa matcher stuckit fram med vinstgivande mål. Å andra sidan är det först i slutspelet som formationerna i femmorna byggts till sin nuvarande form då de sista NHL-proffsen kom till. i tredjefemman fick Arvidsson göra 2 mål och Kempe 1 mot USA. De tre övriga svenska femmorna producerade 1 mål var.

Schweiz överraskar gång på gång

Att Sverige skulle få Schweiz som finalmotståndare i Ishockey-VM 2018 var en stor överraskning för många. De allra flesta höll Kanada som stor favorit i semin mot Schweiz, inte minst spelbolagen som hade betydligt högre odds på vinst för Schweizarna. När Schweiz spelade bort Finland i kvartsfinalen med 3-2 var det många som snackade om finskt hjärnsläpp och fiaskostämpel-rubriker kunde läsas på många håll, särskilt i Finland. Men Schweiz var tydligen inte färdiga där utan lirade även bort Kanadickerna med samma siffror i VM-semifinalen.

Schweiz glömmer inte Sveriges osprtslighet

Visst har Schweiz varit underdogs i två raka slutspelsmatcher på raken nu, däremot har Schweiz flera gånger om visat prov på sin spelskicklighet under VM-turneringarna på 2010-talet. Så någon total överraskning kan det ändå inte vara att Schweiz återigen spelar en Hockey-VM final, precis som i Världsmästerskapet i ishockey för herrar 2013. För övrigt fick just det VM:et ett finalavslut med många starka reaktioner på Sveriges guldfirande där guldhattarna åkte på redan två minuter innan slutsignalen ljöd. Schweiz tillsammans med flera andra i hockeyvärlden har sedan dess många gånger påpekat Sveriges ohyfsade och osportsliga agerande i den situationen. Schweiz nuvarande förbundskapten, Patrick Fischer, var assisterande förbundskapten då för fem år sedan och har definitivt inte glömt detta osjysta svenska uppträdande. Från hans och hela lagets sida är revanschvarning utfärdad!

Speltipset Sverige – Schweiz

Schweiz får återigen se sig som nederlagstippade enligt hockeyexperter och spelbolag. Sverige är storfavorit efter utskåpningen av USA för bara drygt ett dygn sedan. Något som också mycket väl kan gagna Sverige är att deras semifinal började fyra timmar tidigare än Schweizarnas semi mot Kanada. Vi hoppas verkligen och tror på att Sverige tar VM-guldet efter seger mot Schweiz ikväll!

  • Match: Sverige – Schweiz (Hockey-VM Final 2018)
  • Speltips: (1) Sverige vinner över Schweiz
  • Odds: 1,43 @ Betsson
  • Insats: Medel
  • Datum: 2018-05-20 (söndag 20 maj)
  • Nedsläpp: 20:15
  • Sverige – Schweiz Live StreamUnibet TV, LeoVegas och bet365

Se Sverige – Schweiz Live Stream ikväll och glöm inte att lira live odds om du vill öka på dramatiken ytterligare fjorton snäpp! Håll varenda tumme nu för att Sverige vinner Världsmästerskapet i ishockey för herrar 2018!