Ishockey-VM 2018: Klockan 15:45 söndag 20 maj är det nedsläpp i bronsmatchen mellan USA och Kanada och du kan se både den matchen och även kvällens finalmatch mellan Sverige och Schweiz hos tre av spelbolagen utan kostnad bara du är registrerad och utnyttjat deras välkomstbonus. Att se på USA – Kanada stream i eftermiddag är garanterat en upplevelse då matcherna mycket väl kan jämföras med Sveriges och Finlands hatkärlek till varandra i stora hockeymästerskap och så gäller det ju en mästerskapsmedalj dessutom!

Läs dessutom om hur du kan se Hockey-VM finalen Sverige – Schweiz live stream här!

Streama dagens finalmatcher!

Bronsmatchen USA – Kanada och den slutliga finalmatchen Sverige – Schweiz i årets Ishockey-VM har starttider enligt detta spelschema:

15:45 USA – Kanada
20:15 Sverige – Schweiz

Båda matcherna kan som sagt streamas live hos dessa tre spelbolag:

UNIBET TV – Välkomstbonus: Sätt in 100kr och få 500kr av unibet, spela på odds för sammanlagt 600kr!

Öppna unibet konto här! >>>

LEOVEGAS – Välkomstbonus: Sätt in 100kr och få 500kr av LeoVegas, spela på odds för sammanlagt 600kr!

Öppna LeoVegas konto här! >>>

BET365 – Välkomstbonus: Sätt in 50kr eller mer till ditt konto så matchar bet365 din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. 18+.

Öppna bet365 konto här! >>>

 

Streama vid saknad av tv-kanal!

Hockey-VM stream är det som gäller för oss på Svenskt Spel idag då vi alla är bortresta och inte har tillgång till rätt tv-kanal!