Streama AIK – Östersund gratis måndag 14 maj 2018 med avspark klockan 19:00. AIK – Östersund stream och ett speltips hittar du här! Inför mötet ligger AIK på andra plats i den allsvenska tabellen och Östersunds FK befinner sig för närvarande på en elfte plats i densamma. Ska AIK lyckas hålla sin förlustfria svit i årets Allsvenskan intakt eller ska Östersund hitta tillbaka till den fina form man hade förra säsongen och ge AIK en rejäl match om poängen?

AIK – Östersund Stream

streama fotbolls-vm på c moreDIREKT TILL MATCHEN HÄR! >>>

Vi kan med glädje konstatera att vi kan se på AIK – Östersund stream helt gratis genom att ”Prova 2 veckor gratis” hos C MORE då matchen är ”Veckans match” hos C MORE och ingår i ”C MORE Mycket Sport”-utbudet och där ingen bindningstid eller uppsägningstid tillämpas.

Detta programutbud hos C MORE är alltså helt gratis under 2 veckor till skillnad från de sportsändningar som ingår i programutbudet ”CMORE All Sport” vilket kostar från första dag. Det finns också möjligheten att köpa separata så kallade matchbiljetter för 199 kr om man inte vill slippa abonnemang som har en månadskostnad.

Se här C MORE’s olika programutbud:

 • CMORE, 109 SEK/månad (Prova 2 veckor gratis – ingen bindningstid, ingen uppsägningstid)
 • CMORE TV4, 139 SEK/månad (Prova 2 veckor gratis – ingen bindningstid, ingen uppsägningstid)
 • CMORE Mycket Sport, 199 SEK/månad (Prova 2 veckor gratis – ingen bindningstid, ingen uppsägningstid)
 • CMORE All Sport, 349 SEK/månad (årspaket) samt 449 SEK/månad

Allsvenskan 14/5

Alla matcher i Allsvenskan kan ses hos C MORE men bara veckans match kan streamas gratis genom att prova på streamingtjänsten gratis i 2 veckor.

19:00 AIK – Östersund
19:00 Häcken – Elfsborg
19:00 Kalmar – Sirius

Speltips AIK – Östersund

AIK har ännu inte förlorat någon match den här säsongen i Allsvenskan 2018 och är efter fem segrar och tre oavgjorda bara slagna av Hammarby i antal inspelade poäng. Östersunds FK går knappt att känna igen jämfört med föregående säsong då man slog en hel fotbollsvärld med häpnad efter framgångarna i Europa League.

Vi tror på AIK seger i kvällens möte med Östersunds FK och oddset 1.93 för hemmaseger anser vi ha ett högt spelvärde!

 • Match: AIK – Östersund (Allsvenskan)
 • Speltips: (1) AIK vinner över Östersund
 • Odds: 1.93 hos både Betsafe och Betsson som erbjuder nya kunder feta välkomsterbjudanden.
 • Insats: Medel
 • Datum: 2018-05-14 (måndag 14 maj)
 • Avspark: 19:00
 • AIK – Östersund StreamC MORE