Sverige spelar ikväll tisdag 15 maj gruppfinal mot Ryssland i Hockey-VM 2018. Se Sverige – Ryssland stream gratis på Unibet-TV i mobilen, datorn och läsplattan oavsett om du befinner dig hemma, på resande fot eller någon annanstans inom Sveriges gränser. Nedsläpp är klockan 20:15 och i väntan på att Tre Kronor – Ryssland drar igång får du gärna betta enligt vårt speltips längre ner om du vill.

Sverige – Ryssland stream

Sverige – Ryssland stream ser du som vanligt gratis på Unibet TV. För bästa matchupplevelsen så tänker vi på svenskt Spel att livebetta under tiden matchen håller på. Live streaming är perfekt för dig som inte har tv-kanalen TV3 där matchen också sänds.

Så streamar du matchen Sverige – Ryssland gratis:

 1. Registrera/Öppna ett konto hos unibet här – det tar bara någon minut!
 2. Gör en insättning och få 500% i bonus att spela på odds för + tillgång till Unibet TV live streaming.

500% bonus innebär att du får 500kr i bonuspengar av Unibet om du sätter in så lite som 100kr på ditt spelkonto. Totalt har du då 600kr att spela på odds och live odds för (även casino för den som vill)!

Du behöver inte spela på odds för pengarna som du satt in för att du ska kunna se på sport via Unibet TV live streaming utan det räcker med att du har gjort en första insättning och sedan låter åtminstone någon krona av dem stå kvar på kontot så är streaming-tjänsten öppen för dig dygnet, runt alla dagar i veckan, året om. Massor av livestreamad sport finns tillgänglig för dig som kund hos unibet som hockey, motorsport, fotboll och mycket mer! Spela på live odds hos unibet under matchens gång om du vill göra din Sverige – Ryssland stream lite mer spännande!

Tabellställningen i Grupp A

 1. Sverige 6 spelade matcher, 28:8 i målskillnad, 17 poäng
 2. Ryssland 6 spelade matcher, 31:7 i målskillnad, 16 poäng
 3. Tjeckien 7 spelade matcher, 27:15 i målskillnad, 15 poäng
 4. Schweiz 7 spelade matcher, 25:19 i målskillnad, 12 poäng
 5. Slovakien 6 spelade matcher, 12-16 i målskillnad, 8 poäng
 6. Frankrike 7 spelade matcher, 13:29 i målskillnad, 6 poäng
 7. Österrike 7 spelade matcher, 13:30 i målskillnad, 4 poäng
 8. Vitryssland 6 spelade matcher, 4:29 i målskillnad, 0 poäng

Matcher i Hockey-VM 15/5

12:15 Finland – USA
12:15 Schweiz – Frankrike
16:15 Kanada – Tyskland
16:15 Vitryssland – Slovakien
20:15 Lettland – Danmark
20:15 Ryssland – Sverige

Speltips Ryssland – Sverige

Förutsättningarna är sådana att vinnaren i matchen Ryssland – Sverige tar hem gruppsegern i Grupp A och får spela mot fyran i Grupp B. Troligtvis blir fyran i den andra gruppen antingen Danmark eller Lettland som ju möter varandra samtidigt som Sverige tar sig an Ryssland. Det finns dock en liten chans till att motståndaren kommer att heta Kanada istället om de förlorar sin match idag mot Tyskland. Den matchen håller i skrivande stund på och efter de första två perioderna leder Kanada över Tyskland med 2-0.

Nya svenska förstärkningar

Nu är alla NHL förstärkningarna äntligen på plats lagom till Tre Kronors viktigaste gruppspelsmatch. Inför gruppfinalen mot Ryssarna har Filip Forsberg och Mattias Ekholm anslutit sig till truppen. För några dagar sedan anslöt Viktor Arvidsson och Patric Hörnqvist vilka fann sig direkt i det blågula laget med mycket bra prestationer i matchen mot Schweiz i förrgår.

Svensk seger tippas

Vi är kortfattade gällande vårt speltips och tippar helt enkelt på svensk seger ikväll. Rysslands herrlandslag i ishockey saknar de där riktigt stora namnen och även om de har ett par kända profiler i truppen så är de inte lika många som i Sveriges lagtrupp. Sveriges herrlandslag i ishockey som redan har spelat riktigt bra i Ishockey-VM så här långt förväntas nu göra det ännu bättre med de nya förstärkningarna i laget.

Matchtipset

 • Match: Ryssland – Sverige (Hockey-VM 2018)
 • Speltips: (2) Sverige vinner
 • Odds1,90 hos bet365
 • Insats: Medel
 • Datum: 2018-05-15 (tisdag 15 maj)
 • Nedsläpp: 20:15
 • Sverige – Ryssland stream: TV3, Viaplay och Unibet TV

Se Sverige – Ryssland stream gratis ikväll och glöm inte att lira live odds om du vill höja spänningsnivån på matchen ytterligare ett par snäpp!