Streama fotbollsmatcherna i Superettan gratis denna lillördag (onsdag) 23 maj 2018 innehållandes matcher som IK Frej – Brage, Jönköping – Degerfors, Landskrona – Halmstad och Örgryte – Värnamo. Alla matcherna har avspark klockan 19:00 och vi har knåpat ihop ett frejdigt speltips dagen till ära.

Streama Superettan gratis 23/5

c more sportSe på Superettan live stream idag! Du kan titta på alla matcher i Superettan gratis hos C More HÄR >>> genom att ”Prova 2 veckor gratis” utan bindningstid och utan uppsägningstid! Du registrerar dig snabbt och enkelt med e-postadress och namn så får du direkt tillgång till alla matcher i Superettan samt massor av annan sport, filmer och serier utan kostnad under två veckors tid.

TILL DAGENS SPORTUTBUD HÄR >>>

Frejdigt Superettan tips 23 maj

Vi tror oss ha hittat ett frejdigt spelvärde i matchen IK Frej – Brage. Hemmalaget ligger allra sist i Superettan tabellen med endast en seger och en oavgjord på de åtta omgångar man spelat. Säsongens första seger kom nu senast i det viktiga bottenmötet med Landskrona.

Brage har inte heller fått till särskilt många segrar men har i alla fall mäktat med två vinster och spelat hela fem oavgjorda matcher vilket gett dom en del poäng ändå och placerat dem på en sjätte plats för tillfället. Brage har visat sig vara svårslagna och har bara förlusten mot tabelltrean Falkenberg på förlustkontot efter åtta matcher.

Tron är idag stor på att Brage tar sin tredje trepoängare för säsongen i matchen mot IK Frej så vi spelar på bortavinst till oddset 2,40 som erbjuds av både unibet och betfair i skrivande stund.