Se torsdagens matcher i Superettan 24 maj gratis mellan Norrby – Helsingborg och AFC Eskilstuna – Gefle. Båda blåser igång klockan 19:00 och vi har rekat inför matchen som ska spelas i Borås.

Gratis Superettan stream 24/5

c more sportSe på Superettan live stream inklusive dagens matcher Norrby – Helsingborg och AFC Eskilstuna – Gefle. Du kan titta på alla matcher i Superettan gratis hos C More HÄR >>> genom att ”Prova 2 veckor gratis” utan bindningstid och utan uppsägningstid! Du registrerar dig snabbt och enkelt med e-postadress och namn så får du direkt tillgång till alla matcher i Superettan samt massor av annan sport, filmer och serier utan kostnad under två veckors tid.

TILL DAGENS SPORTUTBUD HÄR >>>

Rek: Norrby – Helsingborg

Norrby inledde Superettan säsongen friskt med en oavgjord och vinster men därefter har det fina spelet gått i stå. Något slags grus har hamnat i lagmaskineriet vilket endast 2 poäng på de fem senaste matcherna vittnar om. Fortsätter det här spelet kommer det bli tufft att klara sig kvar i Superettan då de nu har halkat ner nedanför nedflyttningsstrecket och ingen spelmässig ljusning finns i sikte än så länge.

Helsingborg på fjärde plats med 14 poäng har börjat säsongen rätt hyfsat. Man har en, och i vissa fall två, matcher färre spelade än ligakonkurrenterna så möjligheten finns till ytterligare avancemang i tabellen. En seger idag för Helsingborg kan innebära att laget intar andraplatsen.

  • Match: Norrby – Helsingborg (Fotboll: Superettan)
  • Speltips: (2) Helsingborg vinner
  • Odds: 1,92 @ Betsson
  • Insats: Medel
  • Datum: 2018-05-24 (torsdag 24 maj)
  • Avspark: 19:00