Lördagen den 16 juni 2018 är här och vi är inne på Fotbolls-VM’s tredje dag vilket innebär match för våra nordiska bröder från Island som tar sig an självaste Argentina med Lionel Messi i spetsen. Matchen och hela fotbolls-VM 2018 streamar du live i bland annat mobilen, datorn och din iPad för en billig penning! Men vi nöjer oss inte med att bara titta på matchen i mobilen då vi är på resande fot utan tippar också ett odds inför drabbningen.

Vill du spela Vikingafotboll?

Fotbolls-VM lördag 16 juni

12:00 Frankrike – Australien
15:00 Argentina – Island
18:00 Peru – Danmark
21:00 Kroatien – Nigeria

Kort om gårdagens stormöte

Måste bara inleda med att säga oj oj oj vilken match vi fick se igår när Portugal och Spanien möttes. Det blev en målkavalkad utan dess like (nu kanske vi tog i lite) i en match som slutade 3-3! 3 mål av Cristiano Ronaldo och 2 mål av Diego Costa var några av höjdpunkterna i en sådan där match som hade i stort sett allt. Nu gällde det ju ”endast” en gruppspelsmatch och inte en utslagningsmatch men ack så viktig var matchen ändå vilket inte minst kunde utläsas av Ronaldos glädjereaktioner efter slutsignalen.

Med Rysslands förkrossande seger över Saudiarabien första VM-dagen tillsammans med gårdagens 6-målsmatch mellan Portugal och Spanien så har den här VM-turneringen börjat väldigt bra!

Speltips Argentina – Island

Minst en tumme håller vi förstås på att Island kan prestera likt de gjorde i fotbolls-EM för 2 år sedan då de gjorde succé med imponerande insatser och hyllades med fansens ”Vulkanen”. För en fläckfri match utan misstag kommer sannerligen behövas när de idag möter ett av fotbolls-VM’s största favoriter till VM-guldet. Men om vi tror det räcker? Nja, ytterst tveksamt faktiskt. Då måste de stoppa Argentinas anfallare som definitivt kommer innehålla Lionel Messi. Övriga val av anfallare som kan plockas in i startelvan är Agüero, Higuain och Dybala. inga dåliga anfallsalternativ va?

Tipset går ”tyvärr får vi säga” till argentinsk seger. Odds 1,36 @ betsson eller betsafe spelas med hög insats.

Vikingafotboll – Vinn 20.000 kr!