Streama Iran – Spanien live idag när de möts i fotbolls-VM denna onsdag 20 juni 2018 med matchstart klockan 20:00. Streama Iran – Spanien live utan varken reklam eller bindningstid vart du än håller hus. Live streaming fungerar i såväl mobilen, läsplattan, datorn och tv’n oavsett var du befinner dig.

Det bästa är att registrera sig idag på C MORE då du för samma låga peng får tillgång till C More’s utbud under en hel månad och därmed kan streama precis varenda match under hela VM-turneringen vars final spelas 15 juli 2018.

Läs: Streama Fotbolls-VM 2018!

Streama Iran – Spanien

Spännande värre blir det denna lillördagsafton när gruppledaren Iran på 3 poäng spelar mot Spanien som i sin premiär lirade oavgjort mot Portugal. Iran ska förstås såhär på förhand förlora ikväll mot ett mäktigt starkt Spanien vars stjärnspäckade spelartrupp definitivt kan vara med och tampas om VM-guldet. Men underliga resultat är vardagsmat i fotbollssammanhang och vi har redan fått bevittna ett par skrällar i detta VM som nyss startat.

Irans premiär mot Marocko såg länge ut att sluta 0-0 men så i den 95:e spelminuten, alltså långt in på övertid, avgjordes matchen med ett självmål av dem marockanske anfallaren Aziz Bouhaddouz som sprungit ner till eget straffområde för att hjälpa till på en iransk frispark. Men istället för att nicka undan bollen nickade han den olyckligt i eget mål. Därmed fick Iran alla poängen.

Spanien visade i sin premiärmatch att man var det starkare laget än Portugal men kunde inte avvärja sig deras största hot Cristiano Ronaldo som gjorde hattrick. Matchen Spanien – Cristiano Ronaldo slutade 3-3.

Vi tror på spansk seger idag och för den som vill spela på att Spanien vinner över Iran gör det bäst på antingen Unibet, Betsafe eller Betsson som alla gemensamt har det högsta oddset 1.22 av alla spelbolag i skrivande stund.

VM fotboll onsdag 20 juni 2018