Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Streama Sverige – Tyskland idag 23/6! På midsommardagen 23 juni 2018 med matchstart kl. 20:00 spelar Sverige sin på förhand tuffaste match i VM-gruppspelet när Tyskland står för motståndet. Streama Sverige – Tyskland samt alla andra matcher i Fotbolls-VM i mobilen, läsplattan och datorn oavsett var du håller hus. Dessutom skriver vi här om ett speltips samt ett förhöjt odds på svensk vinst till 13 gånger pengarna!

Streama fotbolls-VM 2018!

VM’s Midsommarmatcher 23/6

14:00 Belgien – Tunisien
17:00 Sydkorea – Mexiko
20:00 Tyskland – Sverige

Streama Sverige – Tyskland

Var befinner du dig nu under midsommar? Midsommarhelgen är en av våra största resehelger under året och många vistas på andra platser än det egna hemmet. Att streama VM-fotboll på C MORE är perfekt för dig som befinner dig på en plats utan att få in tv-kanalerna SVT och TV4 som annars sänder Fotbolls-VM. Men också underbart för både dig och din övriga familj om du inte vill störa familjemedlemmarnas tv-tittande. Du kan få varenda VM-minut av varenda match om du vill helt själv i din egen mobilenhet eller vilken enhet du nu väljer att titta på.

Streama fotboll på semestern

Detta är helt perfekt för dig som exempelvis vistas i husvagnen eller husbilen, är ute i naturen eller befinner dig på något annat ställe? Allt funkar så länge du har uppkoppling till nätet via din enhet vilket oftast mobilen i alla fall har i dagens tekniska tidsperiod.

Därför kan det vara väldigt skönt att veta om att det inte på något sätt behöver hindra dig från att streama Sverige – Tyskland en midsommardag som denna.

Streama Fotbolls-VM nästan gratis

Det är faktiskt inte långt ifrån gratis att streama fotbolls-VM live 1 månad och du binder inte heller upp dig för fler månader när du registrerar dig hos C MORE. Flera olika streaming-paket erbjuds med Fotbolls-VM i fokus. Det ena paketet heter ”C MORE TV4” och sänder VM-matcherna med reklam för 139kr/mån medans det andra paketet benämnd ”C MORE Mycket Sport” sänder matcherna utan reklamavbrott för 199kr/mån.

C MORE erbjuder alla att streama fotbolls-VM och filmer, serier samt barnprogram utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid samt kanske det bästa enligt många, utan reklam! I och med detta behöver du inte känna dig osäker på vidare kostnader för att streama Sverige – Tyskland än den lilla enstaka månadskostnad som det nu kostar dig.

Inför Sverige mot Tyskland

Sverige gjorde en stark insats i VM-premiären mot Sydkorea och vann med 1-0 på en straff slagen av lagkaptenen Andreas Granqvist. Lagkollektivet och kämpaandan avgjorde till Sveriges fördel, precis vad man trodde på inför matchen. Utan vår stora megastjärna Zlatan Ibrahimovic i laget så är det svenska fotbollslandslaget mer än någonsin tvungna att lita på ett väl sammansvetsat kollektiv. Och ännu viktigare kommer det bli i den kommande matchen mot regerande världsmästarna Tyskland ikväll.

Tyskland fick överraskande stryk mot Mexiko i sin öppningsmatch med 0-1. Ett förvånansvärt blekt och ineffektivt Tyskland förtjänade inte ens ett bättre resultat. Däremot kan detta göra så att tyskarna kommer till spel med en extremt stor revanschlusta. I alla fall verkar det som så när man tittat på alla kommentarer från tyska spelare och ledare efter den svidande premiärförlusten. Så se upp Sverige!

Inför matchen mot Tyskland ser det ut som om Victor Nilsson-Lindelöf återigen är med i truppen på allvar efter sin korta sjukfrånvaro. Sveriges förbundskapten Janne Andersson får dock ett angenämt problem att hugga tag i då ersättande Pontus Jansson gjorde ett mycket bra intryck med stabilt försvarsspel under matchen mot Sydkorea.

Vinner Sverige mot Tyskland är det tack och goodbye för tyskarna i detta VM. Och tanken är nästan lite svindlande att lilla fotbollsnationen Sverige, som redan slagit ut Holland och Italien på vägen till VM, nu också kan besegla Tysklands öde i fotbolls-VM.

Förhöjt odds på Tyskland – Sverige

Vi har 2 stycken exklusiva odds erbjudanden på Sverige mot Tyskland ikväll från Betfair och Unibet.

Spela på att Sverige vinner över Tyskland till helt sanslösa 35.0 gånger pengarna hos Betfair här! (Gäller bara nya kunder).

Spela på Sverige vinst mot Tyskland till 13.0 gånger pengarna hos Unibet här!(Oavsett om du spelat på Unibet tidigare eller inte).

Info om Unibets erbjudande

Ja frågan Unibet ställer sig är om lilla Sverige verkligen ska kunna rå på den stora lagmaskinen Tyskland fullt med välavlönade fotbollsstjärnor i laget? Inför VM var det endast Brasilien som var större favorit att vinna VM enligt experter och spelbolag. Tyskland är som sagt regerande världsmästare och rankade etta enligt FIFA. en omöjlig uppgift kan tyckas, men såg vad som hände mot Mexiko.

Oddsen är förstås emot blågul vinst denna midsommardag. På de sju senaste mötena har Sverige inte lyckats vinna ett enda. Sverige har totalt spelat 37 landskamper mot Tyskland. Av dessa har Sverige vunnit 13, spelat nio oavgjorda och förlorat 15 (läs om Sveriges facit mot VM-lagen här). Om vi tittar på matcherna inför de stora fotbollsmästerskapen de närmaste åren bakåt i tiden så kanske vi kan hämta inspiration ifrån VM-kvalmatchen 2012 där Sverige hämtade upp 0-3 i paus till slutresultat 4-4. Detta visar att ingenting är omöjligt!

Unibet boostar oddset på svensk seger till 13 gånger pengarna. Dessutom erbjuder de ett antal spelarspecialer och andra boostade odds på matchdagen. Kom igen nu Sverige!

Hur fungerar det?

  1. Leta enkelt upp Tyskland-Sverige innan matchstart kl 20.00 den 23 juni i oddsutbudet hos unibet här!
  2. Placera ett singelspel på att Sverige vinner mot Tyskland (1X2) för upp till 250 kronor.
  3. Innan du betalar din spelkupong, glöm inte att lägga till oddsboosten som ger dig oddset 13.00 på att Sverige vinner mot Tyskland.

Tyskland – Sverige tipset

Vårt speltips blir helt enkelt att nappa på Unibets midsommardags-erbjudande på svensk vinst till 13.00 i odds. Inte för att vår analys inför matchen säger så utan för att vi här istället frångår vårt vanliga detektivarbete som brukar sluta i ett oddsspel utifrån den stora sannolikhetens lära. Nej, här känner vi att vi bara måste chansa på svensk seger och göra matchen ännu mer spännande en sådan här härliga VM-dag med midsommarinramning. Det var ju 12 år sedan Sverige spelade ett fotbolls-VM så vi måste nu ta chansen att få lira på Sverige oavsett vilken motståndare som finns på den andra planhalvan när domaren blåser igång matchen. Dessutom kommer vi absolut inte heller att missa det bästa av allt, nämligen att spela live odds på unibet under matchens gång under tiden vi streamar matchen live på C More.