Vaknar upp något sorgsen idag efter Sveriges tunga förlust mot Tyskland igår med det snöpliga avgörandet i slutsekunderna. Bara bita ihop och komma igen! Idag väntar 3 nya matcher på VM-schemat och redan i den första matchen för dagen hittar vi direkt ett intressant spelalternativ som vi tror oss ha funnit ett högt spelvärde i.

Streama fotbolls-VM 2018!

Speltips England – Panama

England fick precis den start på VM man önskade. Tunisien besegrades med 2-1 även om det satt väldigt långt inne. Tunisierna fick känna på samma sak som Sverige igår kväll, nämligen att förlora matchen på övertid när man är såååå nära den där viktiga poängen. Engelsmännen var glada förstås men fick nog en del att fundera på då man inte lyckats avgöra tidigare i en match som man på förhand skulle vinna ganska enkelt. Belgien slog ju också Tunisien med hela 5-2 igår.

Panama fick stryk av Belgien med 3-0 för 6 dagar sedan och nu förväntar jag mig att England gör minst något liknande efter att premiärnerverna nu förhoppningsvis släppt och att Englands förbundskapten Gareth Southgate rättat till eventuella brister i uppställningen och taktiken.

Handikapp 3.10

Engelsk seger spelas med handikapp -2 vilket innebär att om England viner med 3 mål eller fler så kammar vi hem 3.10 gånger insatsen. Spelet till detta odds finns i skrivande stund hos både Betsson och Betsafe.

Spela odds live!

Har du aldrig prövat på att spela liveodds under en match så har du verkligen missat en spännande spelform! Testa att spela live på matchen England – Panama hos bet365 som har det bästa livebetting-utbudet enligt oss.

odds bet365VM-matcher söndag 24/6

14:00 England – Panama
17:00 Japan – Senegal
20:00 Polen – Colombia