Streama Uruguay – Ryssland 25/6 som spelar match om gruppsegern i fotbolls-VM grupp A med matchstart kl. 16:00. Både Uruguay och värdnationen Ryssland har full poängpott efter deras två inledande VM-matcher. De två övriga lagen i gruppen Saudiarabien och Egypten är med andra ord nollpoängare hittills i VM och får nöja sig med att spela mot varandra idag för att undvika sistaplatsen.

SE MATCHEN PÅ C MORE!

VM-fotboll måndag 25 juni

Idag avgörs grupp A och grupp B. Samtidigt med avgörandena får vi fram vilka av dagens spelande lag som möter varandra i de två inledande åttondelsfinalerna.

16:00 Saudiarabien – Egypten Grupp A (TV4 och C MORE)
16:00 Uruguay – Ryssland Grupp A (TV4 och C MORE)
20:00 Iran – Portugal Grupp B (SVT)
20:00 Spanien – Marocko Grupp B (SVT)

Streama Uruguay – Ryssland

Uruguay har visat att de ungefär som Sverige sätter stort värde på ett starkt försvar och sedan har stor tilltro på att anfallet med Edison Cavani och Luis Suarez i spetsen samtidigt producerar framåt. Och hittills mot både Egypten och Saudiarabien har det lyckats exakt enligt planen. Vinst med 1-0 i båda matcherna har gjort att de redan spelat sig till åttondelsfinalen.

Ska Ryssuccén fortsätta?

Ryssland har sannerligen inlett VM succéartat med två storvinster. 5-0 i VM-premiären mot Saudiarabien följdes upp av 3-1 seger mot Egypten. Ingen hade i sin vildaste fantasi trott på sådana här resultat av Ryssland innan VM startade. Inte ens ryssarna själva hade anat detta. Därför är är glädjen nästan total hos det ryska folket (de som gillar fotboll) och nationen har vågat drömma om fortsatta framgångar i VM helt plötsligt. Frågan är bara vad som händer idag när nu Ryssland ställs mot riktigt kvalificerat motstånd som Uruguay.

Gruppfinal avgörande

Eftersom Ryssland också har vunnit sina två inledande gruppmatcher så innebär det att vi har en ren finalmatch i VM-grupp A idag. Vinnaren i grupp A får möta tvåan i grupp B och vice versa får tvåan i grupp B möta ettan i grupp A. och det lutar starkt åt att vi får se Portugal och Spanien göra upp om de två avancemang platserna i grupp B, om nu inte Iran spelar ett spratt med Portugal senare ikväll. Hur som helst avgörs det idag vilka som får möta varandra i två av åttondelsfinalerna. Beroende på hur grupp A slutar i eftermiddag så undrar vi hur Portugal och Spanien resonerar inför sina matcher ikväll? Men eftersom inget av lagen är helt klart för åttondelsfinal ännu så är det frågan om något av lagen vågar mixtra med taktiken på annorlunda sätt än att gå för seger. Sedan kan det bli en målskillnadsaffär som avgör placeringarna i gruppen också…

Speltips Uruguay – Ryssland

odds bet365Ryssland har som sagt gjort succé med sina två storvinster på lika många matcher. Men idag tar segertåget stopp när man möter ett Uruguay som är betydligt bättre än de motståndare Ryssland mött hitintills. I det uruguayanska laget vimlar det av världsklasspelare vilket är stor skillnad jämfört med vad som finna i Egyptens och Saudiarabiens trupper. Vårt spel blir på att Uruguay vinner över Ryssland till oddset 2,90 @ Bet365!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-06-25 kl. 13:20 men kan komma att ändras.

Läs om spelbolagen med bästa oddsen och spelalternativen samt alla erbjudanden på fotbolls-VM här >>>