VM-matchen Nigeria – Argentina sänds bara på ett enda ställe i direktsändning och det är via live streaming online på C MORE!

Detta eftersom SVT tog hand om de två tidigare matcherna under eftermiddagen och nu när det är TV4’s tur att ta hand om VM-sändningarna under kvällen, och för att matcherna pågår samtidigt, så delas de upp i TV4 och C MORE. Island – Kroatien sänds i tv-kanalen TV4 samt C MORE och Nigeria – Argentina går enbart att streama på C MORE med matchstart kl. 20:00.

Nigeria – Argentina Live Stream

Genom att kunna streama Nigeria – Argentina och övriga fotbolls-VM är bästa tänkbara för er som befinner er på en plats utan att få in tv-kanalerna SVT och TV4 som normalt annars sänder Fotbolls-VM, dock inte vissa avgörande gruppmatcher. Men live streaming också underbart för både dig och resten av din familj om du inte vill störa de övriga familjemedlemmarnas tv-tittande. Du kan få varenda VM-minut av varenda match om du vill helt själv i din egen mobil eller vilken annan enhet du nu väljer att titta på.

OM FOTBOLLS-VM STREAM HÄR >>>

Nästan gratis streaming i 1 månad

Det är faktiskt inte långt ifrån gratis att streama fotbolls-VM live 1 månad och du binder inte heller upp dig för fler månader när du registrerar dig. C MORE erbjuder flera olika streaming-paket med Fotbolls-VM i fokus. Det ena paketet heter ”C MORE TV4” och sänder VM-matcherna med reklam för 139kr/mån medans det andra paketet benämnd ”C MORE Mycket Sport” sänder matcherna utan reklamavbrott för 199kr/mån.

Du förbinder dig som sagt inte för något vidareabonnemang som tickar månad efter månad så med andra ord är det endast detta pris som det kostar dig att streama varenda match i hela fotbolls-VM på vilken enhet du vill, varifrån du vill! Dessutom kan du kolla på massor av filmer, serier och annat smått och gott.

Speltips Nigeria – Argentina

Otroligt intressant uppgörelse sker ikväll om andra platsen i VM-grupp D. Kroatien på 6 poäng är redan klara för vidare avancemang till åttondelsfinalen. Nigeria ligger inför kvällens matcher tvåa i gruppen på 3 poäng och Island samt Argentina har endast 1 poäng var. Vinner Argentina över Nigeria ikväll så är det bara Island som kan hindra argentinarna från andra platsen genom att besegra Kroatien med totalt fler mål gjorda under gruppspelet. Just nu har Island 1 mål tillgodo på Argentina.

Nigeria som har en 0-2 förlust mot Kroatien och en 2-0 vinst mot Island i bagaget möter ett Argentina som nu verkligen har kniven mot strupen. Messi har inte alls lyckats hittills under mästerskapet vilket många av de argentinska fansen verkar anklaga tränaren Jorge Sampaoli för. Sampaoli lägger inte upp rätt taktik vilket till alldeles för liten grad involverar Messi i spelet verkar fansen tycka. Idag startar Messi tillsammans med Higuain på topp. Vi får se hur Argentina agerar på planen idag och nu finns det inte fler chanser än denna för att försöka rädda upp en fiaskoartad start på fotbolls-VM. Tänk om Nigeria eller Island tar sig vidare till åttondelen på Argentinas bekostnad?

Vårt speltips inför Nigeria – Argentina blir att båda lagen gör mål till oddset 1,76 @ Unibet! Få 500% bonus! Sätt in 100 kr och få 500 kr, spela för totalt 600 kronor!

Streama Nigeria – Argentina nu!