Sveriges motståndare i åttondelsfinalen ska utses ikväll och det kan bli Schweiz som denna onsdagsafton 27/6 möter gruppjumbon Costa Rica. Brasilien – Serbien är kvällens andra gruppspelsmatch vilka också spelar om att få möta antingen Sverige eller Mexiko i varsin åttondelsfinal nästa vecka.

Både Serbien – Brasilien och Schweiz – Costa Rica kan streamas. Streama fotbolls-VM 2018 live!

Schweiz – Costa Rica

Schweiz ligger inför kvällens båda drabbningar i grupp E tvåa i gruppen på samma poäng som gruppettan Brasilien och 1 poäng före trean Serbien. Fjärde och sista laget i gruppen Costa Rica har inte tagit någon poäng eller ens gjort något mål i sina två första gruppmatcher.

Sverige får efter dagens enastående genomförda match mot Mexiko möta den slutliga grupptvåan i grupp E.

Ställningen inför kvällens matcher i grupp E:

  1. Brasilien – 3:1 i målskillnad och 4 poäng
  2. Schweiz – 3:2 i målskillnad och 4 poäng
  3. Serbien – 2:2 i målskillnad och 3 poäng
  4. Costa Rica – 0:3 i målskillnad och 0 poäng

Vi tippar en vinnare i Schweiz – Costa Rica

Vem som Sverige slutligen får möta avgörs om bara några timmar när detta skrivs och vi vågar inte ens ge oss på en gissning om vem det blir. Istället ger vi oss på en kvalificerad gissning om vem som vinner kvällsmatchen mellan Schweiz och Costa Rica. Och här blir vårt svar att det högst troligt blir Schweiz till oddset 1,60 spelat hos Betfair som erbjuder bäst odds på matchen av alla spelbolag vi kollat igenom.