England och Belgien står båda på 6 poäng i VM-grupp G och spelar ikväll 28 juni 2018 mot varandra i en ren gruppfinal. Vilka deras motståndare blir i kvartsfinalerna avgörs förstås av gruppfinalmatchen dem emellan ikväll men också av hur det går i dagens båda tidiga matcher när grupp H ska färdigställas denna eftermiddag. Polen är här sist i gruppen på 0 poäng och har ingen chans på vidare avancemang.

Streama fotbolls-VM 2018 live!

VM-fotboll 28 juni 2018

16:00 Japan – Polen
16:00 Senegal – Colombia
20:00 England – Belgien
20:00 Panama – Tunisien

England – Belgien tipset 28/6

Svenskt intresse i matchen finns i allra högsta grad då tvåan i grupp G hamnar på samma sida som Sverige i slutspelet och kan komma att bli vår motståndare i en eventuell kvartsfinal. Vinnaren i matchen England – Belgien (gruppvinnaren) riskerar istället att tampas med lag som Brasilien, Argentina, Frankrike, Portugal och Uruguay vilka ligger i den andra uppdelade halvan av slutspelet. Med anledning av detta så är vi inte så säkra på att England och Belgien verkligen vill vinna matchen idag? Det skulle kunna bli en nästan komisk situation som uppstår på planen där inget av lagen på allvar gör något försök till att göra mål. Skulle exempelvis resultatet 0-0 stå sig matchtiden ut så är det Enland som vinner gruppen på grund av färre antal gula kort eftersom de har lika många poäng, samma målskillnad och lika många mål gjorda.

Vi tippar på att England – Belgien blir en målsnål match och satsar spelpengen på totalt under 2,5 mål till oddset 1,60 @ Betsson!