Underbara VM-slutspelsfotboll! Välkommen till Fisht Olympic Stadium i Sochi, Ryssland säger vi idag när Uruguay och Portugal tar sig an varandra med matchstart klockan 20:00 denna lördagkväll 30 juni 2018. SVT1 och C MORE sänder matchen.

Du missar väl heller inte att titta på dagens första åttondelsfinal Frankrike – Argentina? Streama Frankrike – ArgentinaC MORE här >>>.

Speltips Uruguay – Portugal

Spänningen är oliiiidlig! Får jag be om största möjliga tyssssssstnad… Nävars, vi är inte på någon cirkus. I ala fall inte i ordets rätta bemärkelse. Men man kan mycket väl säga att vi befinner oss i en av fotbollscirkusens absoluta höjdartillfällen när det nu vankas slutspelsmatcher i ett fotbolls-VM!

Uruguay gruppvinnare med full poängpott

Uruguay vann alla sina tre gruppmatcher och blev gruppvinnare efter seger mot överraskningen Ryssland i sista och avgörande gruppspelsmatchen. 3-0 vinsten mot Ryssland var i vårt tycke Uruguays bäst genomförda match där spjutspetsarna Luis Suarez och Edison Cavani fick göra varsitt mål utöver ryssarnas självmål. Innan ryssmatchen hade Egypten slagits tillbaka med 1-0 efter mål av Jimenez och Saudiarabien akterseglats med samma siffror efter mål av Suarez.

Portugal grupptvåa med nödrop

Portugal tog sig till åttondelsfinalen med ett nödrop. VM började annars med en sprakande fin tillställning mot gruppfavoriterna Spanien med målkavalkad signerat á la  Diego Costa och framförallt Cristiano Ronaldo. De båda gjorde matchens fyra första mål varav två vardera. Nacho gav därefter spanjorerna ledningen med 3-2 och matchen började lida mot sitt slut. Då stegade matchens lirare Ronaldo fram i den 88:e minuten och sköt en mäktig frispark direkt i mål. Oavgjort 3-3 betydde 1 poäng var för Portugal och Spanien.

Portugal följde upp VM-premiären med 1-0 vinst över Marocko och spelade sedermera en direkt avgörande match mot Iran för vem som skulle ta den andra slutspelsbiljetten. Portugal hade favören att av att det räckte med ett oavgjort resultat mot Iran för att ta sig vidare. Och det var precis vad det blev. 1-1 slutade matchen i en något spänt möte där rädslan för misstag lyste igenom hos båda lagen. Och för en gångs skull blev inte Ronaldo matchvinnare utan höll istället på att bli syndabock då han missade en straff.

BLGM hetaste spelobjektet

Hur tänker vi då kring ett speltips inför Uruguay – Portugal? Ja, för det första ska det bli rent ut sagt askul att se vem som vinner kampen där framme. Cristiano Ronaldo ställs mot Suarez och Cavani. Då förstår man samtidigt att försvarsinsatserna åt båda hållen blir minst lika viktiga för att ta ner dessa spelare. Vi tror att både Uruguay och Portugal så att säga både lyckas och inte lyckas. BLGM-spel tillämpas till oddset 2,30 @ ComeOn som erbjuder högst odds på denna spelmarknad av alla spelbolagen.

ComeOn’s VM-erbjudande: Sätt in 500kr och spela för 1500kr & få officiella VM-Bollen!

TILL COMEON HÄR >>>