Fotbolls-VM’s åttondelsfinaler drar igång den här fina lördagen den sista juni 30/6 med matcherna Frankrike – Argentina och Uruguay – Portugal. 

Streama Frankrike – Argentina live på C MORE i mobilen eller laptopen om du inte har möjlighet att ratta in tv-kanalen TV4 där du befinner dig. Sändningsstart är kl. 15:00 och matchstart kl. 16:00. Dessutom skriver vi inför Frankrikes match mot Argentina om några av spelbolagens bästa odds erbjudanden med bland annat riskfria spel.

SE MATCHEN HÄR! >>>

Lördagens VM-duster 30 juni 2018

16:00 Frankrike – Argentina (TV4 & C MORE)
20:00 Uruguay – Portugal (SVT & C MORE)

Streama Frankrike – Argentina 30/6

Matchen mellan Frankrike och Argentina är kl. 16:00 först ut bland alla åttondelsfinalerna i fotbolls-VM i Ryssland. Senare under lördagen kl. 20:00 sparkar dagens andra åttondelsfinal igång där Uruguay möter Portugal. Båda matcherna sänds i C MORE för en billig penning utan reklam och som du kan säga upp exakt när du vill. Helt otroligt bra är detta för alla er som vistas på semesterutflykter, i sommarstugor, på campingen eller av annan anledning inte har tv-apparaten med TV4 tillgänglig. Att streama Frankrike – Argentina är ett måste för oss fotbollsälskare för det här är en av VM’s allra hetaste åttondelsfinaler!

Streama VM på semestern

Detta är helt perfekt för dig som exempelvis vistas i husvagnen eller husbilen, är ute i naturen eller befinner dig på något annat ställe? Allt funkar så länge du har uppkoppling till nätet via din enhet vilket oftast mobilen i alla fall har i dagens tekniska tidsperiod.

Därför kan det vara väldigt skönt att veta om att det inte på något sätt behöver hindra dig från att streama Frankrike – Argentina en sommardag som denna.

Streama alla matcherna nästintill gratis

Trevligt nog så är det inte långt ifrån gratis att streama hela fotbolls-VM live. Se på live streaming under 1 månads tid och du binder inte heller upp dig för fler månader när du registrerar dig hos C MORE. Flera olika streaming-paket erbjuds med Fotbolls-VM i fokus. Det ena paketet heter ”C MORE TV4” och sänder VM-matcherna med reklam för 139kr/mån emedan det andra paketet som heter ”C MORE Mycket Sport” sänder matcherna utan reklamavbrott för 199kr/mån.

C MORE erbjuder alla att streama fotbolls-VM och filmer, serier samt barnprogram utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid samt kanske det bästa enligt många, utan reklam! I och med detta behöver du inte känna dig osäker på vidare kostnader för att streama Frankrike – Argentina än den lilla enstaka månadskostnad som det nu kostar dig. Bra va!

Inför Frankrike – Argentina

Förutsättningarna är glasklara inför åttondelsfinalen Frankrike – Argentina. Det är vinna eller försvinna som gäller. Avgörandet måste ske antingen under full tid, på övertid eller till slut på straffar om det inte gått att skilja lagen åt tidigare i matchen.

Frankrike har inte imponerat

Frankrike vann sin grupp C efter segrar mot Australien (2-1), Peru (1-0) och ett oavgjort resultat mot Danmark (0-0). Ingen storslagen fransk framfart i gruppspelet precis. Men visst imponerar defensiven med bara ett enda insläppt mål totalt under de tre gruppmatcherna. Och ärligt talat tycker jag inte Frankrike lyckats spela så betydligt mycket mer publikfriande fotboll än vad Sverige gjort och som vi fått så mycket kritik för. Nej, defensiven sätts i främsta rummet även i Frankrikes VM-trupp trots att det sannerligen inte saknas kvalité i anfallsväg. Med anfallare som Antoine Griezmann, Kylian Mbappé, och Olivier Giroud uppbackade av bland annat Paul Pogba på mittältet känns det som om man borde kunna få till fler mål framåt. Särskilt som Frankrike inte mött några av de riktigt stora fotbollsnationerna ännu. Nu ska det bli intressant att se hur Frankrike lyckas tackla Argentina som spelade VM-final i senaste fotbolls-VM 2014 i Brasilien.

Frankrikes tränare Didier Deschamps är mest rädd för vad Messi i Argentina kan ställa till med. Messi är Messi säger han och fortsätter säga att det är bara att se på hans statistik, 65 mål på 127 matcher. Det säger allt. Idealet är förstås att neutralisera honom. Men Deschamps vet att Messi med små resurser kan göra skillnad. Det måste man ha i åtanke. När man möter Argentina och Messi finns det flera lösningar för att åtminstone begränsa hans inflytande.

Och inte heller Argentina

Om Frankrike har haft en något tveksam start på detta VM så har Argentina i en jämförelse inlett VM ännu mer osäkert. Tvåa i grupp D, efter ett imponerande Kroatien som vann alla sina matcher på ett övertygande sätt, och före Nigeria samt Island. Tyvärr fick vi inte se någon isländsk Vulkan i årets VM vilket vi hade sett fram så mycket emot men nu slutade Island sist i gruppen. Men i Islands VM-premiär mot Argentina hade vi länge en god förhoppning om vulkanklappsfirande. Dock slutade matchen 1-1 och vulkanfirandet uteblev. För Argentinas del skulle det senare visa sig att just denna poäng mot Island blev en avgörande faktor för Argentinas överlevnad i VM. Sista avgörande gruppmatchen mot Nigeria tog dem tillslut vidare till åttondelsfinal efter mål av Lionel Messi och Marcos Rojo. Argentina måste definitivt höja sig ett par snäpp om det roliga inte ska ta slut under den sena lördagseftermddagen. Och kvalitetsspelare för att klara detta finns det gott om i laget med exempelvis Di Maria, Agüero, Higuain, Dybala och Messi.

Spela riskfritt på fotbolls-VM

Unibet är ett av Sveriges bästa spelbolag och som satsar stenhårt på sommarens stora begivenhet fotbolls-VM. Nu får du 500 kr i riskfria spel att använda på VM vilket innebär pengarna tillbaka om du inte vinner!

Spela riskfritt nu!

Det hela är mycket enkelt. den här kampanjen startade redan inför starten av fotbolls-VM så några riskfria spel har du redan gått miste om ifall du inte hängde med från början. Däremot finns det ett riskfritt spel från åttondelsfinal till kvartsfinal och ett riskfritt spel från semifinal till VM är över att hämta hem.

Så deltar du i kampanjen:

  1. Registrera dig på Betsson här >>>
  2. Anmäl dig till kampanjen på kampanjsidan och få fem riskfria spel!

Det fina i kråksången när du spelar på odds med riskfria spel är att om du förlorar ditt spel så får du pengarna tillbaka direkt, utan omsättningskrav. Går ditt spel in måste du omsätta nettovinsten (Vinst minus insats) minst en gång till minimum odds 1.50.

Under dessa perioder finns riskfria spel att hämta.

Spel 1 är tillgängligt 13 juni – 19 juni
Spel 2 är tillgängligt 19 juni – 24 juni
Spel 3 är tillgängligt 25 juni – 28 juni
Spel 4 är tillgängligt 30 juni – 7 juli
Spel 5 är tillgängligt 10 juli – 15 juli

Ännu ett fint erbjudande…

Fotbollsyra med 750 000 kronor!

 

Frankrike – Argentina tipset

Vi är helt inställda på att matchen mellan Frankrike och Argentina kan komma att bli en riktig nagelbitare. Inget av lagen har övertygat i fotbolls-VM hittills men där vi ändå finner att fransmännen känns mer stabila och framförallt försvarsmässigt är rejält starka.

Det vimlar som bekant av fotbollsstjärnor i bägge lagen men den spelare alla snackar om och som kan bli avgörande enligt många är förstås Lionel Messi. Han har dock inte kommit upp i den otroligt höga nivå han alltjämnt brukar ha i Barcelona. Vi lutar snarare åt att Frankrike har kapacitet att klara av Messis framfart på planen och taktiskt sätt är bättre rustade inför eftermiddagens drabbning.

Vårt spel läggs på att Frankrike går vinnande ur striden med Argentina och därmed kvalificerar sig för kvartsfinal. Oddset för franskt avancemang ligger i skrivande stund på 1,66 @ Bet365. För den som tror att Frankrike vinner matchen redan under ordinarie tid kan spela på oddset 2,40 @ Bet365.

För övrigt så vill vi poängtera tjusningen med att spela på odds live under matchens gång också på bet365. Livebetting tillsammans med live streaming på C More är en oslagbar kombination! Streama och spela på Frankrike – Argentina live nu!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-06-30 kl. 10:48 men kan komma att ändras.