Sommarens hetaste fotbollsturneringen för klubblag, International Champions Cup, är igång och Liverpool – Dortmund Live Stream kan avnjutas gratis denna söndag 22 juli. Dessutom bjussar vi på ett speltips inför matchen som sparkar igång klockan 22:00 ikväll.

Liverpool – Dortmund Live Stream

Både Bet365 och Unibet erbjuder International Champions Cup live stream för alla sina medlemmar. Att bli medlem är gratis hos båda spelbolagen men för att de respektive live streamingtjänsterna ska bli aktiva så måste du ha lite pengar insatt på spelkontot hos dem. Det är snabbt och enkelt att registrera sig och sedan är det bara att utnyttja deras fina välkomsterbjudanden så har du direkt pengar på spelkontot att spela för + sport live streaming. Klicka bara på den match eller sportsändning du vill titta på för att se på i mobilen, datorn, tv’n eller surfplattan. Hur smidigt som helst och bildkvalitet i världsklass!

Liverpools trupp:

Karius, Clyne, Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Milner, Keita, Mane, Salah, Gomez, Sturridge, Grujic, Klavan, Moreno, Lallana, Shaqiri, Robertson, Origi, Solanke, Matip, Phillips, Jones, Markovic, Ojo, Woodburn, Kelleher, Camacho, Chirivella, Grabara.

Dortmunds trupp:

Boadu, Bockhorn, Dahoud, Diallo, Dieckmann, Gomez, Hakimi, Hupe, Oelschlägel, Philipp, Pieper, Piszczek, Reus, Sahin, Burnic, Götze, Hitz, Alexander Isak, Larsen, Pulisic, Rode, Schmelzer, Toprak, Zagadou.

Speltips Liverpool – Dortmund

Liverpool kliver in i fotbollsturneringen International Champions Cup idag och möter Dortmund på Bank of America Stadium i staden Charlotte, USA. Dortmund har redan spelat en match för bara knappt två dygn sedan mot Manchester City och som de vann med 1-0 genom mål av Mario Götze. Roligt var att i den matchen få se svensken Alexander Isak från start på topp i Dortmunds anfall.

Liverpool har nu samlat ihop hela sin bästa trupp för ICC-äventyret med 3 matcher borta i USA. Blir kul att återse alla de VM-spelare som tidigare under sommaren spelat i olika landslag. Man möter som sagt nu idag Dortmund och därefter står Manchester City (26/7 kl. 02:00) och Manchester United (28/7 kl. 23:00) för motståndet.

Med tanke på att det är en kort och intensiv fotbollsturnering med många lag inblandade, (läs vårt tidigare inlägg: International Champions Cup live stream) samt att klubbarna också är inne i en uppbyggnadsfas inför sina respektive ligastarter i augusti, så får vi räkna med många byten under matchens gång.

Speltipset

I och med att Dortmund för knappt två dygn sedan spelade sin första match i ICC-turneringen så lär de vara något mer ”nertränade” och slitna än Liverpoolspelarna. Därför satsar vi vår söndagspeng på Liverpool seger till 2 gånger pengarna. Oddset 2.00 för Liverpool vinst kan spelas hos flera av spelbolagen som: Unibet, Betfair, Bethard och William Hill.

Se spelbolagens oddsbonusar här: