Inatt mellan onsdagen den 25 juli och torsdagen den 26 juli sänds ett koppel högintressanta cupmatcher via International Champions Cup live stream; Juventus – Bayern München, Dortmund – Benfica, Manchester City – Liverpool, AS Roma – Tottenham, AC Milan – Manchester United och Atletico Madrid – Arsenal.

Vi tippar ett odds på matchen Manchester City – Liverpool som startar kl. 02:00 inatt. Läs vårt speltips längre ner.

Sport live streaming

De båda spelbolagen Bet365 och Unibet erbjuder sina kunder gratis sport live streaming med bland annat pågående International Champions Cup fotboll. de flesta av matcherna sänds av bägge två men enstaka matcher kanske endast sänds av det ena spelbolaget så allra bäst är det om du registrerar dig hos både Bet365och Unibet om du är sugen på att se mycket sport överhuvudtaget. Ett fint nöje i samband med att titta på sport via live streaming är också att spela liveodds under matchernas gång!

ICC-matcher Torsdag 26 juli

Dessa fotbollsmatcher sänds torsdag 26 juli i International Champions Cup 2018 av Bet365 och Unibet. Märk väl att matcherna sänds redan inatt (onsdag natt) då de spelas på olika platser runt om i världen.

(Detta är svenska tider)

01:00 Juventus – Bayern München
02:00 Dortmund – Benfica
02:00 Manchester City – Liverpool
04:00 AS Roma – Tottenham
05:00 AC Milan – Manchester United
13:30 Atletico Madrid – Arsenal

Speltips Manchester City – Liverpool

Både Manchester City och Liverpool förlorade sin inledande match i årets fotbollsturnering International Champions Cup. Och det var Dortmund som stod för motståndet bägge gångerna. City förlorade med 0-1 och Liverpool med 1-3.

Det är alltid svårt att förutsäga ett resultat i de här matcherna då de är ämnade som träningsmatcher och en chans för tränaren att pröva alla spelare man har till förfogande i spelartrupperna samt testa olika taktiker. Men vi tror på ett hörnspel i matchen mellan de två rivaliserande lagen i nattens kamp.

Spelet läggs på att det blir fler än 9 hörnor i matchen till oddset 1.90 @ Bet365.

Se aktuella oddsbonusar här: