Klockan 19:15 ikväll tisdag 7 augusti spelar Malmö FF mot MOL Vidi (fd. Videoton FC) från Ungern i första semifinalomgången i Champions League kvalet. Ungrarna har inte förlorat på nio matcher och kan bli en tuff uppgift för våra regerande svenska mästare som inte kammat in någon förlust på de åtta senast spelade matcherna. Efter att ha kammat hem en skön slant efter att gårdagens speltips, över 10,5 hörnor i matchen Sundsvall – IFK Norrköping, satt som ett smäck, så satsar vi idag på att öka tyngden på pengapungen ytterligare med ett underspel på antal mål.

Målsnålt ger klirr i kassan

I tretton raka matcher har Malmö FF gjort mål i liga’ och cup sammanhang. Och i tretton av de fjorton senaste matcherna som MOL Vidi spelat har de gjort mål likaså. Det borde således vara upplagt för ett BLGM-spel. Men vi kan också konstatera att det i deras respektive matcher inte görs särskilt många mål. Dessutom är Malmö väldigt starka bakåt i spel hemma på Swedbank Stadion.

Med tanke på att det statistiskt sett ofta har varit målsnåla matcher som både Malmö FF’s och MOL Vidi’s medverkat i så tippar vi på att det totalt blir under 2,5 mål i matchen Malmö FF – MOL Vidi. Oddset för underspelet ligger på 1,76 hos Unibet.

Bli medlem hos Unibet här och sätt in 100kr så får du 500kr extra och totalt 600kr att spela för + Unibet TV!