Klockan 18:30 ikväll torsdag 9 augusti möter Emils Forsberg och kompani i RB Leipzig rumänska klubben CSU Craiova i Europa League kval semifinalens första omgång.

Leipzig stora favoriter

RB Leipzig som slog ut Häcken i kvartsfinalen med sammanlagt 5-1 i målskillnad där tyskarna med Emil Forsberg i laget totalt sett var överlägsna den allsvenska ligatvåan över två matcher. CSU Craiova från Rumänien är direktkvalificerade för denna kvalsemifinal till Europa League mot RB Leipzig så vi har inte så mycket att gå på om lagets kapacitet förutom de rumänska ligamatcher de spelat på sistone. Den rumänska ligafotbollen har nyligen startat på en ny säsong och har mot inhemskt motstånd spelat ihop 2 poäng av 9 möjliga på tre matcher. Ingen avskräckande statistik precis vilket gör dagens hemmalag RB Leipzig till storfavorit att vinna matchen. Vi tror att de gör så med minst 3 bollars marginal!

Fotbollstipset 9/8

Match: RB Leipzig –CSU Craiova (Fotboll: Europa League Kval)
Speltips: Handikapp 0 : 2
Odds2.00 @ Betsafe här >>>
Insats: Medel
Datum: 2018-08-09 (torsdag 9 augusti)
Avspark: 18:30

RB Leipzig – CSU Craiova Live Stream

Du kan som medlem hos bet365 med pengar på spelkontot se dagens match RB Leipzig – CSU Craiova helt gratis! Registrera dig hos bet365 här och gör en första insättning för att få en fin välkomstbonus och tillgång till sport livestreaming!

100% bonus upp till 1 000 kr

Bli medlem hos bet365 och sätt in 50 kr* eller mer till ditt konto så matchar de din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr*) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. 18+.