Titta på stormötet AC Milan – AS Roma live stream ifrån Serie A denna fredag 31 augusti (31/8) där svenske målvakten Robin Olsen ska försöka glömma hemmadebuten i Rom i måndags då han släppte in 3 mål på nitton minuter mot gästande Atalanta. En poäng räddades dock då det blev 3-3 i matchen men kritiken mot svensken efteråt var inte nådig i italiensk press. Vi hoppas nu få se Robin Olsen göra en bättre insats för sitt AS Roma  mot Milan på fredagskvällen.

AC Milan – AS Roma Live Stream

Att se på AC Milan – AS Roma live stream är väldigt enkelt och bildkvalitén är perfekt. Du kan också streama i vilken av dina enheter du vill såsom mobilen, läsplattan eller datorn var du än sitter ligger eller står.

Logga bara in på Bet365 eller Unibet och se till att ha någon krona på spelkontot så kan du se på massor av live stream sport dygnet runt alla dagar om året. Är du ny spelare hos något av spelbolagen så får du en superfin välkomstbonus där du ökar på din insättning rejält vilket gör att du har en hel del extra slantar att spel på odds för vilket också automatiskt innebär att pengar finns på ditt spelbolagskonto så det då är fritt fram att streama sport i världsklass!

Inför Milan – Roma

Alla Serie A intresserade ställer sig väl frågan om Juventus ska kunna rubbas från att ta ytterligare en ligatitel. Ja att Cristiano Ronaldo anlänt till den mångfaldiga Scudetto-vinnaren gör kanske inte saken lättare för de övriga lagen.

Men om det är några lag den här säsongen som på förhand ser ut att ha möjligheten att utmana Juventus på allvar så är det lag som Napoli, AC Milan och AS Roma.

AC Milan förlorade sin Serie A premiär knappt mot Napoli med 3-2 förra helgen på bortaplan. Ikväll är det dags för hemmapremiär på Giuseppe Meazza stadion (San Siro) inför dryga 80 000 åskådare på plats mot en av titelutmanarna AS Roma med svenske landslagskeepern Robin Olsen mellan stolparna.

Vi som såg Romas andra ligamatch för säsongen i måndags och som samtidigt innebar hemmapremiär inför Roma fansen led något så fruktansvärt med Robin Olsen då han tvingades släppa in 3 bollar bakom sig i nät under loppet av dryga kvarten i 3-3 matchen mot Atalanta. Särskilt jobbigt var det med tanke på den fina start han fick i Romadebuten och seriepremiären en vecka tidigare då han höll nollan mot Torino som Roma vann med 0-1. Men det är bara bita ihop och komma igen och det är vad jag tror att Robin Olsen gör idag när det vankas stormatch mot AC Milan.

Speltipset

Match: AC Milan – AS Roma (Fotboll: Serie A)
Spelplats: Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) i Milan), kapacitet: 80 018 åskådare
Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds2.02 @ Unibet här >>>
Insats: Medel
Datum: 2018-08-31 (fredag 31 augusti)
Avspark: 20:30
AC Milan – AS Roma Live StreamLäs här om att streama Serie A live

Se här höjdpunkterna från matchen Roma – Atalanta: