Streama och spela på Novak Djokovic – John Millman i US Open kvartsfinal onsdag 5 september med start kl. 17:00. OBS, uppdatering! Matchen är flyttad till 02:30 inatt!

Novak Djokovic fick mycket överraskande John Millman som motståndare i dagens kvartsfinal i US Open. Den 29-årige 55-rankade australiensaren Millman vann mot alla odds över världstvåan Roger Federer med 3-1 i set trots underläge 0-1.

Se på Gratis US Open Live Stream!

Kan Millman överraska igen?

Åttondelsfinal sensationen var ett faktum efter 3 timmar och 38 minuter mellan Millman och Federer. De sista 3 seten som Millman vann var oerhört jämna och de två sista gick till och med till tiebreak. Lite ovanligt att Federer förlorar sådana set när det är så mycket nerver inblandade men Millman såg otroligt taggad ut och klarade av nervpersen bäst. Men att Millman skulle överraska igen mot en formtoppad Novak Djokovic är inte särskilt troligt enligt oss. Djokovic har den senaste tiden kommit tillbaka i gammalt gott slag efter ett par tuffa tennisår. Just nu är han otroligt svårstoppad och vi tror faktiskt han vinner kvartsfinalen över John Millman i tre raka set till oddset 1,43 hos Unibet.