Sverige möter Österrike i vårt fotbollslandslags första landskamp sedan fotbolls-VM tidigare i somras. Se på Österrike – Sverige Live Stream och spela liveodds under matchens gång samt pre-match odds inför matchstart kl. 20:45 ikväll torsdagen den 6:e september 2018. Rygga också gärna vårt speltips som du kan läsa längre ner!

Österrike – Sverige Live Stream

Streama Österrike – Sverige Live genom att skapa ett konto väldigt smidigt och snabbt på C More.

Att skapa ett konto med kanalpaketet ”C More Mycket sport” är oerhört enkelt och du förbinder dig heller inte till någon bindningstid eller uppsägningstid. Du får då tillgång till massvis med sport, film och serier under en hel månad inklusive landskamper i fotboll som Österrike – Sverige och hela UEFA Nations League.

LÄS MER HÄR >>>

Speltips Österrike – Sverige

Sverige ska återigen börja prestera på topp för att få spela de stora fotbollsmatcherna i stora mästerskap framöver. Nytt är att landslagens träningsmatcher framöver ska ingå i en egen sorts liga döpt till UEFA Nations League och som kommer gälla värdefulla fördelar inför kvalen till de stora mästerskapen om man presterar bra resultat. Många landslag gör idag sin första match någonsin i UEFA Nations League men Sverige spelar inte däri förrän nästa vecka på måndag när man möter Turkiet hemma på Friends Arena.

Inför dagens möte så får vi hoppas att Sverige bibehållit sin fina form från i VM då det mer eller mindre blev succé med stopp först i kvartsfinalen mot England. Ola Toivonen kommer inte till spel då han avsagt sig uppdrag i landslaget framöver. Janne Anderssons startelva mot Österrike blir enligt det 4-4-2 system han använder:

Målvakt: Kristoffer Nordfeldt (byter med Karl-Johan Johnsson i halvtid)
Backar:Emil Krafth, Pontus Jansson, Filip Helander, Niklas Hult
Mittfältare: Ken Sema, Oscar Hiljemark, Gustav Svensson, Marcus Rohdén
Anfallare: Robin Quaison, Isaac Kiese Thelin (byter med John Guidetti i halvtid)

Österrike kvalificerade sig inte till VM i Ryssland i somras men har annars ett fint matchfacit. Med åtta vinster på raken i sina landskamper bröts segerraden nu senast mot Brasilien i juni i en träningslandskamp inför VM då det blev förlust med 0-3.

Även om vi givetvis håller tummarna för Sverige så spelar vi inte direkt på en svensk seger mot Österrike utan spelar ett enligt oss säkrare alternativ på under 2,5 mål i matchen till oddset 1,57 hos Betsson.

Landskamper fotboll 6/9

Dagens mest spännande fotbollslandskamper som inte spelas inom UEFA Nations League:

20:45 Nederländerna – Peru
20:45 Portugal – Kroatien
20:45 Österrike – Sverige

UEFA Nations League 6/9

Dessa matcher i UEFA Nations League spelas idag torsdag 6 september:

UEFA Nations League – Liga A

20:45 Tyskland – Frankrike

UEFA Nations League – Liga B

20:45 Tjeckien – Ukraina
20:45 Wales – Irland

UEFA Nations League – Liga C

20:45 Norge – Cypern
20:45 Slovenien – Bulgarien

UEFA Nations League – Liga D

16:00 Kazakstan – Georgien
18:00 Armenien – Liechtenstein
20:45 Gibraltar – FYR Makedonien
20:45 Lettland – Andorra

Spelbonusar: