Spela och titta live på matchen i Veikkausliiga mellan HJK Helsinki – Mariehamn torsdag 13 september med matchstart 17:30. Veikkausliiga live stream finns att se på hos både Unibet och Bet365 ifrån dagens matcher HJK Helsinki – Mariehamn och Ilves – Honka.

Live stream kan ses i din mobil, surfplatta och dator snabbt och enkelt när du registrerar konto hos något av spelbolagen:

Torsdagens matcher i Veikkausliiga

17:30 HJK Helsinki – Mariehamn (live stream)
17:30 Ilves – Honka (live stream)
17:30 Inter Turku – VPS
17:30 KuPS – Lahti
17:30 SJK – TPS Turku

Speltips HJK Helsinki – Mariehamn

HJK Helsinki är klar ligaledare i Veikkausliiga med sina 56 poäng efter 25 spelade matcher. Man ligger 7 poäng före Rovaniemi som också har en match mer spelad. Mariehamn måste idag ta fram sin sisu för att inte riskera att halka nedanför bottenstrecket. HJK Helsinki är dock så pass starka i nuläget att de på hemmaplan idag ska kunna vinna med ettpar måls marginal hur mycket sisu än Mariehamn visar upp.

Tipset blir ett spel på spelmarknaden Asian Handicap och att HJK Helsinki vinner med minst 2 mål mot Mariehamn (HJK Helsinki -1.5) hos Bet365 till oddset 1.70.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-09-13 kl. 07:15 men kan komma att ändras.