Manchester United – Derby i den Engelska Ligacupen med namnet Carabao Cup, även kallad EFL Cup, blir vårt självklara val av tisdagsnöje 25 september. Totalt nio stycken sextondelsfinaler ska spelas under tisdagskvällen 25/9 och fyra av dem går att streama live för dig som är medlem hos Unibet eller Bet365 och har pengar på spelkontot. En av dessa matcher är Manchester United – Derby med matchstart 21:00. Se alla matcher här nedanför…

Tänk bara på att det i spelbolagens respektive live streamingtablåer vissa tider på året står starttider för matcherna som är en timma senare beroende på den tidszon som anges. Men hur som helst är det alltid svenska matchtider vi anger i våra egna speltips!

Carabao Cup 25/9

Läs mer om Carabao Cup / EFL Cup live stream här!

20:45 Blackpool – QPR
20:45 Bournemouth – Blackburn
20:45 Burton – Burnley
20:45 Millwall – Fulham
20:45 Oxford United – Manchester City (live stream)
20:45 Preston – Middlesbrough
20:45 Wolverhampton – Leicester (live stream)
20:45 Wycombe – Norwich
21:00 Manchester United – Derby (live stream)
21:00 West Brom – Crystal Palace (live stream)

Manchester United – Derby speltips

José Mourinho var inte särskilt nöjd efter Manchester Uniteds oavgjorda resultat 1-1 i Premier League mot Wolverhampton i lördags. Trots spel inför den fullsatta hemmaarenan Old Trafford med 74 489 åskådare var inte anfallsspelarna i United inte alls på spelhumör verkade det som. Varken Lukaku eller Sánchez åstadkom någonting som kunde hota motståndarlaget. Man kan bara ana att Champions League mötet borta mot Young Boys tidigare i förra veckan möjligen satt i både ben och huvuden hos vissa spelare. Mourinho sa själv efter matchen att United var värda att straffas för sin ineffektivitet framåt. Nu krävs nya tag för att Championship laget Derby County FC inte ska bli ytterligare en obehaglig överraskning ikväll för Mourinho och gänget i Manchester United.

Medan Manchester United var direktkvalificerade för dagens sextondelsfinal i Carabao Cup och därmed gör entré i årets cup så har Derby County istället spelat sig fram till densamma. Derby besegrade i 64-delsfinalen Oldham med 0-2 på bortaplan och i 32-delsfinalen blev det bortavinst med 0-4. I ligaspelet har Derby inlett säsongen hyfsat bra och ligger sexa i Championship med 16 inspelade poäng på nio matcher.

Oavsett hur dagen match mellan Manchester United och Derby County slutar så är vi rätt övertygade om att det kommer bli en hel del hörnor i matchen.

Hörnspel 25 september

Match: Manchester United – Derby County (Fotboll: Carabao Cup)
Spelplats: Old Trafford i Manchester (kapacitet: 74 994 personer)
Speltips: Över 10 hörnor i matchen
Odds2.00 @ Bet365 här >>>
Insats: Medel
Datum: 2018-09-25 (tisdag 25 september)
Avspark: 21:00
Live Stream:
 Unibet eller Bet365

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-09-25 kl. 08:39 men kan komma att ändras.

Läs mer om årets ligacup turnering på wikipedia här!

Försnack!

Se här försnacket inför kvällens matcher i Carabao Cup: