Måndagstipset 26 november blir ett rent vinnartips inför La Liga matchen Real Sociedad – Celta Vigo som också sändas via live streaming hos både Bet365 och Unibet. Avspark 26/11 kl. 21:00!

Real Sociedad – Celta Vigo Live Stream

Streama och spela på Real Sociedad – Celta Vigo Live! Många av er som brukar följa våra speltips och live streaming tips vet vid det här laget ganska väl var du kan se på La Liga fotboll live stream. Men som ni också förstår måste vi fortsätta tipsa nya läsare om var du bäst kan streama La Liga och som nu titta på Real Sociedad – Celta Vigo Live Stream. Hos bägge spelbolagen här nedan som erbjuder La Liga stream gäller att du är registrerad hos dem och även har en eller annan krona insatt på spelkontot. Så länge det finns en krona på spelkontot kan du streama sport hela tiden!

TILL UNIBET TV >> 
Unibet Bonus: 500 % upp till 500 kr

TILL BET365 >> 
Bet365 Bonus: 100 % Bonus upp till 1000 kr i spelkrediter

Real Sociedad – Celta Vigo Speltips

Även om det endast skiljer två placeringar och två poäng mellan Real Sociedad och Celta Vigo på den nedre halvan av La Liga tabellen så är det helt olika riktningar på deras formkurvor.

Real Sociedad på trettonde plats har på de fem senaste matcherna spelat flera av dem mot starkt motstånd och ändå plockat med sig åtta poäng av femton möjliga.

Celta Vigo har på lika många matcher spelat ihop fyra poäng. Dock har också flera av dessa matcher spelats mot högre placerade lag i tabellen. Men vi ser ändock en tydlig skillnad i form hos dem till Real Sociedads fördel.

Real Sociedad har ännu inte vunnit på hemmaplan de här säsongen men vi tror starkt på att första hemmavinsten kommer idag mot gästerna Celta Vigo.

Speltipset måndag 26 november: Real Sociedad vinner mot Celta Vigo till oddset 1.85 hos både Bet365* och Unibet*.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-11-18 kl. 09:09 men kan komma att ändras.

Stream & Bonus Villkor

*Bli medlem hos bet365, sätt in 50 kr* eller mer till ditt konto så matchar de din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr*) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. 18+. Live streaming tjänsten är öppen för alla bet365 medlemmar med pengar på kontot.

*Bli medlem hos Unibet och få en välkomstbonus på 500% upp till 500kr på din första insättning + tillgång till Unibet TV. Sätt in 100 kronor så får du 500 bonuskronor extra av Unibet och totalt 600 kr att spela för!