20:30 på fredagskvällen 7/12 blåser Serie A mötet Juventus – Inter igång och vi kan både spela live odds och streama matchen på Unibet TV eller Betsson. Häng också med på NordicBets coola Betbuilder-tävling som du kan läsa mer om längst ner här i artikeln.

Speltips Juventus – Inter

Helgen inleds alltså på bästa tänkbara sätt med toppmatch i Serie A mellan serieettan Juventus och serietrean Inter. Juventus ser dessvärre ut att vara på tok för bra den här säsongen för att det ska bli riktigt spännande i kampen om en ligatitel. Men inte desto mindre kul blir det att få se fotboll på högsta nivå med en fantastisk publikinramning som det kommer vara på ett fullsatt Juventus Stadium med 41 507 åskådare på läktarna.

Juve o Ronaldo

Juventus har bara missat två ynka poäng på 14 matcher då man spela oavgjort 1-1 mot Genoa i oktober. Resten av säsongens Serie A matcher har man vunnit. Cristiano Ronaldo har visat att han håller högsta klass fortfarande och att han anpassat sig till Juventus spelstil på ett mycket bra sätt. 10 mål på 14 matcher talar sitt tydliga språk för att så är fallet.

Inter osäkra

Inters form är något osäker då man tappat en del poäng senaste veckorna. Man har därför tappat andraplatsen till Napoli som ligger 3 poäng framför nu. Närmast bakom jagar Milan 4 poäng efter. Vi tror att Inter får det svårt på bortaplan ikväll mot Juventus och hemmaseger ligger definitivt närmast till hands.

Serie A tipset 7/12: Juventus vinner över Inter till bästa oddset 1.57 hos både Unibet och Betfair.

Glöm nu inte att du kan titta på Juventus – Inter Live stream samtidigt som du livebettar på matchen.

Betbuilder-tävling!

Har du provat NordicBets funktion BetBuilder? Där kan du snickra ihop ett kombispel med flera val från en och samma match. Anmäl dig till kampanjen och sätt en Betbuilder-kupong till högsta odds för att vinna 5000 kr i kontanter. Dessutom ger de bort NordicBet-mössor till alla som hamnar topp 5. (Minsta insats för tävlingen är 50 kr)

Kör hårt men glöm inte att ditt spel måste vara avgjort innan midnatt för att räknas i tävlingen. Vinnarna presenteras på NordicBets twitter under lördagen.

TILL NORDICBET >>>