Fyra fotbollsmatcher av värde enligt vår spelglädjes-kalkylator har vi framför oss denna fotbollsmåndag 17 december. Matcherna tillhör olika fotbollsligor och spel på allihop kommer att ske från vår sida. Utav dem så väljer vi här att dela med oss av vårt speltips inför den sista matchen ut den här måndagskvällen. Något som är gemensamt för alla fyra matcherna är att de alla kan ses i direktsändning på mobilen, datorn eller läsplattan via live streaming på Unibet TV >>

Måndagsmatcherna 17/12

Streama alla matcherna live på UNIBET TV här!

19:00 Århus – Hobro (Superliga)
20:30 Atalanta – Lazio (Serie A)
20:45 Derby – Nottingham (Championship)
21:00 Alaves – Athletic Bilbao (La Liga)

Speltips Alaves – Athletic Bilbao

Det skiljer hela 12 placeringar mellan Alaves på sjätte plats och Athletic Bilbao på artonde plats i La Liga tabellen inför kvällens match. Alaves med svensken John Guidetti i laget har trots sin framskjutna placering i La Liga missat att plocka en hel del poäng på sistone. På de fem senaste ligamatcherna har man förlorat tre, spelat en oavgjord och vunnit endast en. Däremot har man ännu inte förlorat någon ligamatch på egen hemmaplan den här säsongen på totalt sju spelade hemmamatcher.

Athletic Bilbao vann sin senaste ligamatch förra helgen med 1-0 hemma mot Girona. Dessförinnan lyckades man däremot inte vinna en enda match på tretton försök i La Liga! Innan förra helgens vinst hade man inte vunnit sedan säsongsöppningsmatchen med Leganes den 20:e augusti.

Vid en koll på spelbolagens oddssättning inför Alaves – Athletic Bilbao blir vi något förvånade när vi upptäcker att Athletic Bilbao är favoriter att vinna matchen. Det tror inte vi kommer att hända då Alaves visat sig vara mycket starka i spel hemma på Estadio Mendizorrotza i Vitoria-Gasteiz. Hemmavinst tippas således och dessutom till ett finfint odds!

Speltipset

Alaves vinner över Athletic Bilbao till oddset 3.0 @ Bet365.

Oddset ovan är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-12-16 kl. 07:00 men kan komma att ändras.

Hämta 100 kr riskfritt spel

Inga kruseduller så här dagarna innan jul.

Gör en insättning hos NordicBet på minst 200 kr idag så får du ett riskfritt spel på valfri sport värt 100 kr att använda under måndagen 17:e december.