Sex SHL matcher har vi denna hockeyfredag 21/12 att spela på och massvis med spelalternativ för varje match! Du kan spela ett riskfritt gratis odds på SHL för 100 kr och dessutom delar vi med oss av ett förhandstips på Malmö – Luleå. Alla kvällens SHL matcher har nedsläpp samtidigt klockan 19:00.

Streama SHL live!

Spela 100 kr gratis på SHL!

Ett julbord fullt med hockey står på menyn idag. Det är full omgång i SHL där bland annat Örebro tar emot Skellefteå och Malmö gästas av Luleå. Spela 100 kr gratis under denna härliga och juliga hockeyfredag! För att ta del av ditt riskfria spel värt 100 kr på hockey behöver du bara spela för 100 kr på valfri hockeymatch hos NordicBet här.

Glöm inte att du måste använda ditt riskfria spel innan midnatt.

Hockeyfredag SHL 21/12

19:00 Brynäs – Växjö
19:00 Frölunda – Timrå
19:00 HV 71 – Färjestad
19:00 Malmö – Luleå
19:00 Mora – Djurgården
19:00 Örebro – Skellefteå

NHL hockey inatt!

01:00 New Jersey Devils – Ottawa Senators
01:00 Washington Capitals – Buffalo Sabres
03:00 Colorado Avalanche – Chicago Blackhawks

Speltips Malmö – Luleå

SHL femman Malmö Redhawks tar emot serieledarna Luleå och det skiljer sex poäng dem emellan inför fredagskvällens drabbning. Malmö har förlorat två och vunnit två de senaste fyra matcherna men förlusterna har kommit på bortais båda gångerna och mot Linköping samt Växjö som får anses vara tuffa motståndare att ta sig an i bortamatcher. Malmö Redhawks är otroligt starka på hemmais och har vunnit tio av elva matcher i Malmö Arena den här säsongen.

Luleå har spelat på bra och vunnit det mesta senaste tiden förutom 1-0 förlusten borta mot tabelltvåan Färjestad för två veckor sedan. Men att möta hemmastarka Malmö i deras egen hockeyarena är inte att leka med. Fullt fokus kommer krävas av Malmö om de ska kunna plocka poäng ikväll.

SHL tipset 21/12: Malmö vinner över Luleå inklusive förlängning och straffläggning. Odds 1.88 @ LeoVegas!

Spelbonusar:

Bli medlem hos spelbolagen och kamma hem sköna extraslantar på din första insättning hos var och ett av dem att spela på hockey med. Flera av spelbolagen erbjuder också sina medlemmar sport live streaming vilket är perfekt att kombinera med liveodds tycker vi!

Vinstboost på NBA-matcher

Omvandla ett bra spel till en slam-dunk med dagens specialerbjudande: 25% vinstboost på NBA.

Hur fungerar det?

  1. Placera ett bet på din betslip (Maxinsats upp till 500kr) hos Unibet här!
  2. Välj din vinstboost på kupongen under bonuserbjudanden.
  3. Njut av dina extra vinster upp till 10.000kr.

Vinstboosterna är tillgängliga från fredag 21 December 00:00 till 23:59 lördag 22 December CET.

Giltliga bets gäller endast på NBA.

Fotbollsfredag 21/12 – Tips & Stream