Fredagens hockeytips 28/12 blir ett spel på Linköping – Färjestad även om det sannerligen inte saknas spelobjekt denna fredag 28 december 2018. Det spelas under fredagskvällen full SHL omgång samt en viktig match i HockeyAllsvenskan mellan AIK och Tingsryd. Inatt väntar ytterligare hockey i form av tre NHL matcher och två JVM kamper. Så ingen hockeybrist i slutet av året här inte!

Fotbollsstudio – Stilla din fotbollshunger 28/12!

Speltips Linköping – Färjestad

SHL-sjuan Linköping HC tar emot serieledaren Färjestads BK. Linköping bröt en två matcher lång förlustsvit under annandagen då man på övertid vann mot Malmö Redhawks med 2-3. Färjestad är visserligen i SHL topp just nu men i bortaspelet har man inte övertygat. Karlstadslaget är endast sjunde bästa lag på bortais och har förlorat åtta av sina tretton bortamatcher den här SHL säsongen. När lagen möttes tidigare i december, även då i spel i Saab Arena Linköping, vann dock Färjestad bortamatchen med 0-1. Vi värjar oss från lockelsen att tippa en vinnare i kvällens match och satsar hellre spelpengen på att det blir en målsnål match.

HockeyTips 28/12: Totalt under 4.5 mål (ordinarie tid) i matchen Linköping HC – Färjestads BK. Odds 1.96 @ LeoVegas, Unibet, NordicBet och Betsson.

Hockeyfredag 28/12

SHL Hockey 28/12

19:00 Brynäs – Örebro
19:00 HV 71 – Malmö
19:00 Linköping – Färjestad
19:00 Luleå – Timrå
19:00 Rögle – Djurgården
19:00 Skellefteå – Frölunda
19:00 Växjö – Mora

HockeyAllsvenskan 28/12

19:00 AIK – Tingsryd

Nattens NHL

01:00 Columbus Blue Jackets – Toronto Maple Leafs
01:00 Florida Panthers – Montreal Canadiens
01:00 New York Islanders – Ottawa Senators

JVM inatt

02:00 Tjeckien – Ryssland
04:30 Kazakhstan – USA

Spelbonusar:

Bli medlem hos spelbolagen och kamma hem sköna extraslantar på din första insättning hos var och ett av dem att spela på hockey med. Flera av spelbolagen erbjuder också sina medlemmar sport live streaming vilket är perfekt att kombinera med liveodds tycker vi!

Dart VM 2019 Live Stream & Speltips