Jones – Gustafsson UFC 232 Live Stream & Odds Boosts

dec 29, 2018

Alexander ”The Mauler” Gustafsson möter Jon ”Bones” Jones i UFC 232, lätt tungvikt, under söndagsmorgonen med start klockan 06:00. Gustafsson har nu chansen att som förste svensk någonsin vinna ett mästarbälte i UFC. Dessa båda fighters har ju mötts en gång förut i en oerhört jämn match. Den förra UFC-fajten som gick av stapeln mellan Alexander Gustafsson och Jon Jones för mer än fem år sedan var en sjusärdeles omgång till fight. Fighten är såhär i efterhand känd för att vara en av de bästa MMA-fighterna någonsin. Där och då vann tyvärr Jon Jones över Alexander Gustafsson på poäng med ytterst knapp marginal. Många överraskades över att Gustafsson var så nära att vinna över Jones och det var första gången som Jones faktiskt åkte i backen under en fight.

På huvudkortet ställs Jon Jones mot Alexander ”The Mauler” Gustafsson i ett returmöte om titeln i lätt tungvikt. På galans co-main event ställs två mästare mot varandra i fjädervikt i form av Cris Cyborg och Amanda Nunes. Även svenske Ilir Latifi finns på huvudkortet då han ställs mot amerikanske Corey Anderson.

Nu hoppas vi på vinst och mästarbälte för The Mauler samt att också Ilir Latifi vinner sin fight!

UFC Live Stream

Du ser fighterna från Ultimate Fighting Championship på alla enheter som stöds av Viaplay (Smart TV, Playstation, Xbox, dator, mobil, surfplattor, Apple TV, Chromecast m.m.) hos ViaPlay här >>.

the mauler

UFC tipset

Vi gör det lika lätt för oss i vårt UFC-tips som vi faktiskt också ärligt talat tror på spelet. Spelet vi lagt gör gällande att Alexander ”The Mauler” Gustafsson vinner över Jon ”Bones” Jones till det boostade oddset 5.0 @ Unibet!

Jones – Gustafsson boosts

Vi har här hittat två stycken fina odds boosts inför fighten Jones – Gustafsson.

Betway boost

Alexander Gustafsson vinner på beslut eller tekniskt beslut, odds förr 4.50, NU 5.50 @ Betway.

Spelstopp: Söndag 30 december kl. 06:00.

Unibet boost

Boost på Mauler – fem gånger insatsen!

i september 2013 – som av många ses som den största någonsin i UFC – tilldömdes Jon ”Bones” Jones segern mot Alexander ”The Mauler” Gustafsson. Nu är det dags för revansch.

Så fort Jones avtjänat sin 15 månader långa dopningsstraff utmanades han av Alexander Gustafsson, som i fem långa år drömt om chansen att få ge igen. Nu när de båda möts igen i UFC 232 i Las Vegas natten mot den 30 december står också titelbältet i lätt tungvikt på spel.

Unibet hoppas förstås på The Mauler – så hårt att de erbjuder ett riktigt kanonodds på seger för svensken. Du får fem gånger pengarna på vinst för Gustafsson! Lägg ditt spel innan fajten börjar. Maxinsats är 250 kronor.

Hur fungerar det?

1. Logga in på Unibet och leta upp fighten i oddslobbyn!
2. Välj Alexander Gustafsson som matchvinnare.
3. Kryssa i rutan för din oddsboost och ditt nya boostade odds på 5.0 visas.
4. Fyll i din insats och lägg ditt spel.
5. Läs mer under regler och villkor.

Boostregler och villkor

Oddsboosten gäller endast för fighten mellan Jon Jones – Alexander Gustafsson den 30 December.
Du behöver inte anmäla dig till kampanjen, du hittar din oddsboost mellan 24 December kl 00.01 fram till matchstart mellan Jon Jones – Alexander Gustafsson den 30 December i spelkupongen.
Endast en oddsboost per spelare, bostad, IP-adress och gäller endast för svenska spelare, i Sverige under kampanjen.
Du kan inte casha ut ditt spel eller kombinera med andra spel. Endast ett singelspel på Sverige som vinnare räknas.
Du kan inte använda freebet som betalningsmedel på spelet.
Du kan bara lägga ett spel med oddsboosten, efter det kan du naturligtvis placera fler spel fast med vanliga odds.
Maxinsats för spelet är 250kr.
Oddsboosten är tillgänglig från och med 00:00 CET 24 December fram till matchstart och gäller på Alexander Gustafsson som vinnare av matchen.
Max vinster för oddsboosten är 10.000kr.
Kombinationsspel är inte tillgängliga för detta erbjudande.
Unibet förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller avsluta kampanjen.
Unibets generella regler och villkor gäller.