För vår del på Svenskt Spel inleds nya sportåret 2019 på nyårsdagen 1/1 med Premier League fotboll och ett speltips på matchen Everton – Leicester som sparkar igång kl. 13:30. Det är i och för sig inte riktigt sant då vi faktiskt redan inlett 2019 tidigare nu inatt och på morgonen med både JVM och NHL hockey. Men det här får ändå räknas som årets första publicerade speltips där Premier League definitivt är en viktig sportingrediens under nyårsdags-eftermiddagen.

Premier League 1/1

13:30 Everton – Leicester
16:00 Arsenal – Fulham
18:30 Cardiff – Tottenham

Inför årets PL-premiäromgång

Everton och Leicester har äran och nöjet att inleda 2019 års första Premier League omgång, den 21:a i ordningen för säsongen. Skönt är att se matchmakarnas kloka val av att sprida ut dagens tre Premier League matcher över dagen så att vi får chansen att se och betta live på allihop.

Leicester ligger åtta i Premier League tabellen med 28 poäng och bara 1 poäng bakom på en tionde plats jagar Everton. Bägge lagen avslutade 2018 med varsin förlust, Everton förlorade mot Brighton (1-0) och Leicester gick bet 0-1 mot Cardiff.

Speltips Everton – Leicester

Leicester har radat upp målsnåla matcher på sistone och verkar sätta försvarsspelet främst. Evertons matcher har varit desto målrikare med blandade resultat i form av både storvinster och storförluster. Idag tror vi dock att Leicesters defensiv och något tillbakatryckta anfallsspel sätter spelreglerna för matchen. Det blir inte många mål i matchen.

PL-tipset 1/1: Totalt under 2.5 mål i matchen Everton – Leicester till oddset 1.90 @ Bet365 och Betfair.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-01-01 kl. 07:00 men kan komma att ändras.

Nottingham – Leeds Live Stream

Dart VM Final 2019 Live Stream + Tips 1/1