Getafe – Barcelona Live stream och ett odds tips blir ett spänningsfyllt inslag denna söndag 6 Jan 2019. Getafe – Barcelona avslutar för övrigt trettondagens alla La Liga matcher som från lunchtid ända till kvällen avlöser varandra.

La Liga 6 Jan 2019

12:00 Eibar – Villarreal
16:15 Sevilla – Atletico Madrid
18:30 Real Madrid – Real Sociedad
20:45 Getafe – Barcelona

Getafe – Barcelona Live Stream

La Liga och Getafe – Barcelona live stream visas av flera spelbolag vilket förstås är populärt bland oss betting spelare. Speciellt som dessa spelbolag också erbjuder liveodds-spel under matcherna vilket ger oss en perfekt kombo med live streaming och livebetting:

Titta på La Liga live stream efter att du registrerat dig och antagit din välkomstbonus hos Bet365* >> eller Unibet TV >>

Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

Getafe – Barcelona Tips

La Liga ledaren Barcelona får garanterat ett mer än varmt mottagande av ligasjuan Getafe i Coliseum Alfonso Perez sent ikväll. Getafe gör en bra säsong och befinner sig i en väldigt fin form där endast en match har förlorats på de senaste elva ligamatcherna.

Barcelona och framförallt Lionel Messi är inne i en ännu bättre form än vad Getafe är. Fyra raka ligavinster och med totalt sex mål gjorda på de tre senaste av Messi är sannerligen ett styrkebesked. Messis stora målform kommer definitivt bli Getafes största hot mot att hålla den förlustfria sviten intakt. Vi tror dock att Messi här drar det längsta strået.

Tipset: Lionel Messi gör mål mot Getafe till oddset 1.57 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-01-06 kl. 10:50 men kan komma att ändras.

Läs också: FA Cup Tips + Stream 6/1: Manchester City – Rotherham

*Bet365 livestreaming

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming. Bland annat sänds Getafe – Barcelona Live stream.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Se på Getafe – Barcelona Live stream i La Liga 2018/2019 nu!