FA Cup Tips + Stream 6/1: Idag 6/1 spelas åtta FA Cup matcher varav fyra av dem är med Premier League klubbar inblandade; Manchester City – Rotherham, Fulham – Oldham, Woking – Watford och Newport – Leicester. Du kan streama, och spela på, alla matcherna live hos antingen Bet365* >> eller Unibet TV >>

För att streama och spela live på FA Cupen hos spelbolagen registrerar du dig enkelt och snabbt samt haffar årets nya välkomstbonus som erbjuds såväl gamla som nya spelkunder! Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

FA Cup 6/1

15:00 Fulham – Oldham
15:00 Manchester City – Rotherham
15:00 Millwall – Hull
15:00 Preston – Doncaster
15:00 QPR – Leeds
15:00 Sheffield United – Barnet
15:00 Woking – Watford
17:30 Newport – Leicester

Speltips Man City – Rotherham

Manchester City träder i och med dagens 32-delsfinal match mot Rotherham in i FA Cup handlingarna den här säsongen. Och man gör det med gott självförtroende efter 2-1 segern över Premier League ledarna Liverpool tidigare i veckan.

Rotherham är en fotbollsklubb som för tillfället kämpar med näbbar och klor för att inte halka ur Championship. De befinner sig just nu på 21:a plats av 24 lag och det är de tre sämsta Championship lagen som degraderas till League One.

Även om Manchester City säkerligen kommer vila flera av de ordinarie startspelarna så finns minst en spelarelva till av hög internationell klass att plocka av för Pep Guardiola.

FA Cup tipset: Över 10 hörnor i matchen Manchester City – Rotherham till oddset 1.80 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-01-06 kl. 08:57 men kan komma att ändras.

Nya odds bonusar 2019

Från och med i tisdags den 1 januari kan du som både gammal och ny medlem hos alla spelbolagen haffa nya välkomstbonusar!

Getafe – Barcelona Live Stream + Tips 6 Jan 2019

NHL Hockey 6/1 – Spela med nya odds bonusar!

*Bet365 livestreaming

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.