FA Cup Tips + Live Stream 7/1: Wolves – Liverpool är enda matchen i måndagens FA Cup spel och blåser igång kl. 20:45 på Molineux Stadium i Wolverhampton. Skapligt häftig drabbning vi får se och spela på mellan två lag som den här säsongen båda normalt brukar tampas i Premier League.

FA Cup Stream

Måndagskvällen 7 januari är inte direkt proppfull med stora europeiska fotbollsmatcher men tursamt nog har vi finfrämmande i form av de två Premier League klubbarna Wolverhampton och Liverpool som drabbar samman i FA-cupen.

Spela och se på FA Cup live streaming ifrån matchen Wolves – Liverpool hos antingen Bet365* >> eller Unibet TV >>

För att streama och spela live på FA Cupen hos spelbolagen registrerar du dig enkelt och blixtsnabbt samt haffar din helt nya välkomstbonus för 2019! Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

Wolves – Liverpool Tips

Premier League nian Wolves gör upp med Liverpool om en 16-delsfinal plats i FA-cupen idag och det får vi anse som en bättre måndag än på länge. Brukligt är att Premier League lagen ställer uppmed sina B-uppställningar såhär tidigt i turneringsskedet eftersom de då brukar möta lag från lägre divisioner. Men här har vi ett hett möte mellan två Premier League lag placerade på den övre halvan av tabellen.

Vi räknar med att både Wolves och Liverpool därför ställer upp med bästa tänkbara startelvor. Och i ett sådan läge tror vi Liverpool är det lag som tar sig vidare  i FA-cupen från den här matchen.

Tipset: Liverpool vinner över Wolves till bästa oddset 1.95 hos både Bet365 och Unibet.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-01-07 kl. 08:00 men kan komma att ändras.

Nya odds bonusar 2019

Från och med i tisdags den 1 januari 2019 kan du som både gammal och ny medlem haffa nya välkomstbonusar hos alla spelbolagen vi staplat upp här nedanför. Passa på att roffa åt dig så mycket bonuspengar du kan nu med en gång!

*Bet365 livestreaming

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming. Bland annat sänds Getafe – Barcelona Live stream.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Ska du titta på samt rygga vårt FA Cup tips + live stream 7/1: Wolves – Liverpool?