8 Jan 2019 är en häftig speltisdag då Tottenham – Chelsea drabbas samman i en glödhet semifinal i den Engelska Ligacupen EFL Cup mad avspark kl. 21:00. Tottenham – Chelsea live streaming och live betting erbjuds av Bet365* >> och Unibet TV >>

Tottenham – Chelsea Live Stream

För att streama och spela live på EFL Cup hos spelbolagen registrerar du dig först, vilket går blixtsnabbt! Skaffa dig årets nya välkomstbonusar som erbjuds av spelbolagen för såväl gamla som nya spelkunder. Pengar måste nämligen finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt. Se på Tottenham – Chelsea live stream i mobilen, datorn eller paddan.

Betta och streama live på Unibet TV och Bet365 nu!

Tottenham – Chelsea Tips

När vi nu kommit fram till semifinalerna i EFL Cup så frångår man enskilda direkta avgörande matchomgångar till att istället övergå till dubbelmöte i semifinalen. Tottenham – Chelsea spelar alltså sin första semifinal-omgång idag och möts sedan återigen den 22:e januari.

Tottenham har på sin väg till EFL Cup semifinalen vunnit mot i tur och ordning; Watford 3-2, West Ham 3-1 och Arsenal 2-0. Chelsea har slagit ut Liverpool 1-2, Derby 2-3 och Bournemouth 1-0.

Chelsea skuggar Tottenham i Premier League tabellen och det skiljer endast 4 poäng mellan dem. Detta borgar för en tät och jämn match ikväll men där Tottenham har favör av hemmaplan. Dock förlorade man hemma på Wembley Stadium mot Wolverhampton två dagar innan nyårsafton. Och att man ”bara” vunnit sex och förlorat tre av sina hemmamatcher i ligan den här säsongen visar på att Tottenham är något opålitliga i hemmaspelet.

Därför satsar vi hellre på ett hörnspel inför dagens semifinal mellan Tottenham och Chelsea.

EFL Cup tipset 8/1: Över 9 hörnor i matchen Tottenham – Chelsea till oddset 1.72 @ Unibet.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-01-08 kl. 09:00 men kan komma att ändras.

https://svensktspel.nu/erbjudanden/unibet-sport/

Nya odds bonusar 2019

Från och med i tisdags den 1 januari kan du som både gammal och ny medlem hos alla spelbolagen haffa nya välkomstbonusar. Roffa åt dig så många du kan nu med en gång!

*Bet365 livestreaming

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Live streaming och live betting

EFL Cup semi-final 8 Jan 2019: Tottenham – Chelsea live stream + tips (Carabao Cup/Capital One Cup). Tottenham – Chelsea live streaming och live betting erbjuds av Unibet och Bet365.