Manchester City – Burton live stream och ett speltips är framplockat inför lillördagskvällens EFL Cup semifinal 9/1. Det Engelska Ligacup mötet Manchester City – Burton drar igång 20:45 och du kan streama och spela live på Bet365* >> och Unibet TV >>

Även alla onsdagskvällens fyra Copa del Rey matcher, med bland annat Atletico Madrid och Real Madrid i hetluften, kan du spela och streama live på samma spelbolag.

Manchester City – Burton Live Stream

Ska League One klubben Burton överraska ännu en gång? I kvartsfinalen slog man på bortaplan ut Championship femman Middlesbrough. Överraskande då Burton ligger på nionde plats i League One. Det ska bli kul att se hur man tar sig an Premier League tvåan Manchester City ikväll. Frågan är hur många av de ordinarie startspelarna Man City tränaren Pep Guardiola vågar undvara nu när det ändå är semifinal vi snackar om.

För att streama och spela live på FA Cupen hos spelbolaget Unibet eller Bet365 registrerar du dig enkelt och blixtsnabbt samt haffar din helt nya välkomstbonus för 2019! Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

Streama fotboll 9/1

Vi har en match i FL Cup och fyra matcher i Copa del Rey under onsdagskvällen och allihop kan du streama live hos Bet365* >> och Unibet TV >>

EFL Cup

20:45 Manchester City – Burton

Copa del Rey

19:30 Girona – Atletico Madrid
20:30 Getafe – Valladolid
20:30 Villarreal – Espanyol
21:30 Real Madrid – Leganes

Speltips Man City – Burton

Oavsett vilken startelva Manchester City ställer på benen mot Burton ska den här matchen inte sluta med annat än en målkross. Vi kör ett asian handicap spel på Manchester City -3.25 till oddset 2.0 @ Unibet.

Nya odds bonusar 2019

Från och med i tisdags den 1 januari kan du som både gammal och ny medlem hos alla spelbolagen haffa nya välkomstbonusar. Roffa åt dig så många du kan nu med en gång!

*Bet365 livestreaming

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.