Den europeiska cupfotbollen öser på varje dag och denna torsdagskväll 10/1 får vi avnjuta en trio åttondelsfinaler i Copa del Rey, däribland Levante – Barcelona som vi kan se på via live stream plus att vi tippar ett odds inför avspark 21:30.

Copa del Rey 10/1

Spela och se på alla matcherna i Copa del Rey via live streaming hos antingen Bet365* >> eller Unibet TV >>

19:30 Athletic Bilbao – Sevilla
20:30 Betis – Real Sociedad
21:30 Levante – Barcelona

Speltips Levante – Barca

Dagens åttondelsfinaler är den första omgången av två som spelas för att utse vilka lag som tar sig till kvartsfinalerna. Nästa omgång spelas nästa vecka. Levante börjar hemma mot Barca för att i nästa vecka ha det omvända förhållandet.

Levante ligger för närvarande på tionde plats i La Liga och är väl inte inne i en så värst bra form med tanke på att man förlorat två och spelat oavgjort i två på de fyra senaste ligamatcherna. Motståndaren Barcelona är istället suveräna ligaledare med fem raka ligavinster bakom sig och Messi är dessutom i storform!

Tipset: Barcelona vinner över Levante till oddset 1.50 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-01-10 kl. 08:00 men kan komma att ändras.

Se här Copa del Rey finalen 2018 mellan Sevilla och Barcelona:

*Bet365 live streaming

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming. Bland annat sänds Getafe – Barcelona Live stream.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.