Toppmötet i Championship 11/1 mellan ligaledaren Leeds med mittbacken Pontus Jansson mot ligasexan Derby med tränaren Frank Lampard klockan 20:45 blir vår fredagsfavorit i sportväg att titta och spela på. Leeds – Derby live stream samt live betting finns hos både Bet365 >> och Unibet TV >>

Leeds – Derby Live Stream

För att streama och spela live på alla matcherna i Championship, och då också bland annat dagens möte Leeds – Derby, så gäller ungefär samma förutsättningar hos båda spelbolagen Bet365 och Unibet. Det som skiljer spelbolagen mest åt är egentligen välkomstbonusen där Unibet erbjuder högst procentandel i bonus till nya spelare.

Så här beskriver Bet365 själva sin streaming tjänst:

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming. För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Leeds – Derby Tips

När Leeds vann över Blackburn med 3-2 på Boxing Day för drygt två veckor sedan såg de ut att storma fram mot Premier League nästa säsong. Men efter det har Leeds överraskande inkasserat två raka förluster mot Hull och Nottingham och missat värdefulla poäng uppe i toppen. Ännu leder man ligan tack vare att tvåan Norwich på ett nästan oförklarligt sätt endast vunnit en enda match på sina fem senaste? Detta har gjort att ligatrean Sheffield United kunnat närma sig de bägge topplagen och hota dem om en av de två direktplatserna till Premier League.

Derby har, i och med sin sjätte plats i Championship just nu, en slutspelsplats i sin hand. Man vann mot ligatvåan Norwich dagarna före Nyårsafton med 3-4 och spelade oavgjort 1-1 mot ligafemman Middlesbrough på Nyårsdagen.

Hörnspelet synas

En sak vi iakttagit i vårt sökande på spelbara alternativ inför matchen är att Leeds påfallande ofta producerar många hörnor i sina hemmamatcher. Detsamma gör, något anmärkningsvärt, även Derby i sina bortamatcher. Exempelvis fixade Derby hela sju hörnor i bortamötet med Norwich. Med andra ord är det upplagt för ett överspel på antal hörnor.

Tipset 11/1: Över 10.5 hörnor i matchen Leeds – Derby till oddset 2.02 @ Unibet.