Sverige – Ungern Live Stream + Tips Handbolls-VM 17/1: Oj oj, vilken viktig gruppfinal hittills obesegrade Sverige spelar mot grupptvåan Ungern idag torsdag 17 januari. Bägge landslagen är redan klara för avancemang från gruppspelet till huvudrundan men det är gruppsegern och två superviktiga poäng som står på spel ikväll vilka följer med dem in i huvudrundan. Streama gruppfinalen Sverige – Ungern live, med avkast 20:30, på Unibet TV* >>

*Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

Sverige – Ungern Live Stream

Sverige – Ungern live stream är hett eftertraktat en torsdagskväll som denna för dig som inte har att tillgå tv-kanalen TV3 av olika anledningar. Det kan vara så att du är ute och reser i tjänsten eller privat? Kanske är tv’n hemma rent av upptagen av andra i familjen som inte gillar handboll? Hualigen i så fall! Men lugn, du kan slappna av. Unibet fixar biffen!

Spela och titta på Sverige – Ungern live stream i mobilen, datorn och läsplattan efter att du registrerat dig hos Unibet här och antagit din välkomstbonus.

Det kostar inget att registrera sig hos Unibet och du förbinds inte på något sätt av någon slags prenumeration eller sådant, utan du kan fritt spela på och streama massor av sport när du är inloggad. Pengar måste dock finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska vara tillgängligt.

Och du! Det är inte bara Sveriges matcher i Handbolls-VM du kan streama live hos Unibet utan du kan se alla matcher under hela mästerskapet i handboll för herrar på Unibet TV live streaming.

Till Unibet TV >>

Speltips Sverige – Ungern

Spänningen var oliiiiidlig igårkväll när Sverige sånär höll på att tappa en poäng mot Qatar. Sverige var i underläge under långa delar av matchen men vände på steken i andra och hade hela fyra bollars försprång när vi närmade oss slutet av matchen. Men då släppte Sverige upp Ungern igen på grund av flera slarviga insatser, som såg ut att vara av nervös karaktär. Med bara sekunden kvar fick Ungern, som befann sig i underläge med ett mål, till ett sista anfall och skott på mål som dock räddades av den svenska målvakten. Puh, vi kunde andas ut, i alla för stunden. Idag väntar eventuellt ännu en nervpers mot ett storväxt och försvarstungt Ungern med flera toppspelare i truppen.

Vi ger oss förstås på ett speltips inför kvällens match Sverige – Ungern och vi tror att gårdagens match mot Qatar var en bra tankeställare inför fortsättningen i Handbolls-VM. Med alla de inledande enkla storvinsterna är det lätt att bli för övermodiga och rent utav kaxiga och att man slutar jobba helhjärtat med rätt hungriga inställning. Nu hoppas vi att det svenska handbollslandslaget inte underskattar någon motståndare framöver. Då kan Sverige mycket väl gå till final och till och med vinna VM-guldet. På vägen dit besegras Ungern idag med minst 3 bollar!

VM-tipset 17/1: Asian handicap Sverige -2.5 till oddset 1.53 @ Unibet

Handbolls-VM torsdag 17/1

Några matcher är tv-sända men du kan streama alla dagens matcher inklusive Sverige – Ungern live stream på Unibet!

15.00: Chile – Saudiarabien
15.30: Brasilien – Korea
15.30: Bahrain – Japan
15.30: Egypten – Angola
17.30: Österrike – Tunisien
18.00: Tyskland – Serbien
18.00: Makedonien – Island
18.00: Qatar – Argentina, (TV10)
20.15: Danmark – Norge
20.30: Sverige – Ungern, (TV3)
20.30: Frankrike – Ryssland
20.30: Spanien – Kroatien

Kolla på Sverige – Ungern live stream och även annan sport idag 17/1!

Barcelona – Levante Live Stream + Speltips 17/1