Danmark – Ungern Live Stream + Tips Handbolls-VM 19/1:Danmark spelar i Sveriges grupp och danskarna har precis som svenskarna tagit med sig maximala 4 poäng in i huvudrundans gruppspel. Eftersom Danmark till och med har bättre målskillnad med sig in i gruppspelet så leder de gruppen före Sverige. Så visst är Danmarks match mot Ungern i allra högsta grad intressant även ur svensk synpunkt!

Streama Danmark – Ungern live, med avkast 20:30, på Unibet TV* >>

*Du måste vara Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

Handbolls-VM Lördag 19/1

Alla matcher i Handbolls-VM visas via live streaming på Unibet TV.

18.00 Frankrike – Spanien
18.00 Tunisien – Sverige (TV3)
20.30 Tyskland – Island
20.30 Danmark – Ungern (TV10)

Speltips Danmark – Ungern

Danmark ser urstarka ut och mosade alla motståndarna i det inledande VM-gruppspelet. Fem raka klara segrar har det blivit även om vinstsiffrorna mot Norge senast 30-26 inte kanske kan kallas att mosa dem precis. Men då ska vi veta att Danmark ledde med så mycket som 9 bollar en bra bit in i matchen och slappnade av något mot slutet.

Ungern gjorde en stark sista gruppspelsmatch mot Sverige men slutade med en knapp förlust 30-33 efter att ha tappat allt den sista minuten. Det var Ungerns hittills enda förlust i detta Handbolls-VM. Det ska därför bli oerhört intressant att se hur matchen mot Danmark ikväll kommer gestalta sig.

Tabellställningen i huvudrundans Grupp ut nu i det nya gruppspelet inför de första matcherna, de två bästa lagen i gruppen får spela semifinal:

  1. Danmark 66:48, 4 poäng
  2. Sverige 60:54, 4 poäng
  3. Norge 60:54, 2 poäng
  4. Ungern 60:63, 1 poäng
  5. Egypten 54:57, 1 poäng
  6. Tunisien 46:70, 0 poäng

Matchen Danmark – Ungern kan mycket väl bli en rysare även om det mest lutar åt dansk seger. Vi tror att det kan göras en hel del mål i den här matchen vilket blir den oddsmarknad vi satsar på inför mötet.

Matchtipset: Över 54.5 mål i matchen Danmark – Ungern till oddset 1.90 @ Unibet.

Danmark – Ungern Live Stream

Danmark – Ungern live stream är självklart hett eftersökt en lördag som denna för dig som inte har möjlighet att titta på tv-kanalen TV3 av olika anledningar. Det kan vara så att du är ute och reser i tjänsten eller privat? Kanske är tv’n hemma rent av upptagen av andra i familjen som inte gillar handboll? Oavsett kan du koppla av då du inte behöver störa någon annan, du kan lugnt och stilla streama allt live i vilken enhet du vill!

Spela och titta på Danmark – Ungern live stream i mobilen, datorn och läsplattan efter att du registrerat dig hos Unibet här och antagit din välkomstbonus.

Det kostar inget att registrera sig hos Unibet och du förbinds inte på något sätt av någon slags prenumeration eller sådant, utan du kan fritt spela på och streama massor av sport när du är inloggad. Pengar måste dock finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska vara tillgängligt.

Till Unibet TV >>