Napoli – Lazio Live Stream + Tips Serie A 20/1: Ligatvåan Napoli möter femman Lazio i dagens, enligt oss, hetaste fotbollsmatch söndag 20 januari. Vårt tips inför matchen, som du kan läsa längre ner i inlägget här, innehåller bokstäverna BLGM.

Spela och streama Napoli – Lazio live, med avspark 20:30, på Bet365 >> och Unibet >>.

Napoli – Lazio Live Stream

Båda spelbolagen vars live streaming tjänster beskrivs nedan kompletterar varandra gällande det direktsända sportutbudet perfekt. Så ett litet tips från oss på Svenskt Spel är att registrera sig hos båda två. Eftersom det inte kostar något att öppna kontot hos någon av dem behöver man inte vara orolig för kommande kostnader. Däremot ska man vara medveten om att man bara kan titta på deras live streaming om det finns pengar på kontot. Gör en första insättning hos bägge och ta dina välkomstbonusar som du blir erbjuden vid registreringsfasen och låt därefter alltid någon krona stå kvar på spelkontona för att alltid ha tillgång till live streaming utbuden.

Bet365 Livestreaming

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Unibet TV

Spela och titta på Serie A fotboll och Napoli – Lazio live stream samt massor av annan sport i mobilen, datorn och läsplattan efter att du registrerat dig hos Unibet här och antagit din välkomstbonus.

Det kostar inget att registrera sig hos Unibet och du förbinds inte på något sätt av någon slags prenumeration eller sådant, utan du kan fritt spela på och streama massor av sport när du är inloggad. Pengar måste dock finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska vara tillgängligt.

Till Unibet TV >>

Speltips Napoli – Lazio

Vi är ganska övertygade om Lazio truppen har åkt till Neapel för spel på Stadio San Paolo, som rymmer drygt 60 000 åskådare, med defensiven i fokus och kontringsfotboll som motåtgärd mot ett säkerligen offensivt Napoli. Här gäller det framförallt för Lazio att få med sig 1 poäng med sig från matchen innan man åker tillbaka till Rom igen.

Fyra av de fem senaste inbördes matcherna mellan varandra har slutat med att bägge lagen gjort minst 1 mål var. Och detta tar vi naturligtvis fasta på i vårt speltips.

Serie A tipset 20/1: Båda lagen gör mål i matchen Napoli – Lazio till bästa oddset 1.67 hos både Betfair och Betsson.

ITALIEN: Serie A

12:30 Frosinone – Atalanta
15:00 Fiorentina – Sampdoria
15:00 Spal – Bologna
18:00 Cagliari – Empoli
20:30 Napoli – Lazio

Läs: Serie A live stream

ENGLAND: Premier League

14:30 Huddersfield – Manchester City
17:00 Fulham – Tottenham

FRANKRIKE: Ligue 1

15:00 Rennes – Montpellier
17:00 Angers – Nantes
17:00 Caen – Marseille
19:00 Bordeaux – Dijon
21:00 St. Etienne – Lyon

Läs: Ligue 1 live stream

SPANIEN: La Liga

12:00 Betis – Girona
16:15 Villarreal – Athletic Bilbao
18:30 Levante – Valladolid
18:30 Vallecano – Real Sociedad
20:45 Barcelona – Leganes

Läs: La Liga live stream

TYSKLAND: Bundesliga

15:30 Nürnberg – Hertha Berlin
18:00 Schalke – Wolfsburg

Läs: Bundesliga live stream

Nya oddsbonusar till alla!

Missa inte att du av alla spelbolagen får helt nya välkomstbonusar att ta del av i och med nya svenska spellicenser. Detta gäller oavsett om du är ny eller gammal kund hos dessa spelbolag! Varför inte då passa på att plocka hem feta välkomstbonusar hos så många spelbolag som möjligt. Nu går det ju att bli medlem blixtsnabbt också via BankID hos flera av dem!

Spela på fotboll med massor av extra pengar!