Norge – Danmark Live Stream + Tips Handbolls-VM Final 2019: Sicken kamp det blir idag söndag 27 januari när det ska avgöras vem som vinner Handbolls-VM 2019. Vi har en helnordisk final mellan Norge och Danmark som blir superspännande och publiktrycket lär bli enormt då matchen spelas i danska Jyske Bank Boxen i staden Herning! Dessförinnan gör Tyskland och Frankrike upp om VM-bronset. Båda matcherna kan du betta och streama live på Unibet TV >>

14:30 Tyskland – Frankrike
17:30 Norge – Danmark

Norge – Danmark Live Stream

Spela och titta på Norge – Danmark live stream i Handbolls-VM 2019 i mobilen, datorn och läsplattan efter att du registrerat dig hos Unibet här och antagit din välkomstbonus som innebär att du får 500 kronor extra av Unibet när du gör en insättning på endast 100 kr.

Det kostar inget att registrera sig hos Unibet och du förbinds inte på något sätt av någon slags prenumeration eller sådant, utan du kan fritt spela på och streama massor av sport när du är inloggad. Pengar måste dock finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska vara tillgängligt. Registrera dig, sätt in 100 kronor och spela odds samt titta på Norge – Danmark live stream nu!

Bettingtips Norge – Danmark

Norge vann över Tyskland i semifinalen med klara 31-25 och var aldrig riktigt hotat. Danmark var ännu mer överlägsen i sin semifinal mot Frankrike. Danskarna ledde redan vid halvtid med sex bollar och utökade sedan försprånget i andra för att tillslut vinna med 38-30. Stor matchhjälte blev, som så många gånger förr, Mikkel Hansen. Honom måste Norge få stopp på för att ha någon chans att vinna Handbolls-VM finalen idag. Men vi tror dock att han blir svårstoppad då alla lag tidigare under VM visste att han var Danmarks nyckelspelare och försökt stoppa honom men alltid gått bet ändå. Danmark är med rätta storfavorit att inför den egna hemmapubliken vinna över Norge vilket vi också tänker spela på.

VM-tipset 27/1: Danmark vinner över Norge till oddset 1.44 @ Unibet >>