Barcelona – Sevilla Live Stream + Tips Copa del Rey onsdag 30 januari 2019: Andra rundan av kvartsfinalen ska spelas i den spanska cupen Copa del Rey mellan FC Barcelona och Sevilla. Första mötet slutade 2-0 till hemmalaget Sevilla inför 38 403 åskådare på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Vi firar lillördag 30/1 med att se om Sevilla kan vårda ledningen man skaffat sig inför returen med Barcelona. Men idag är det Barca som har favör av spel på hemmaplan i form av mäktiga Camp Nou som mycket väl kan locka till sig storpubliken i arenan som rymmer nästan 100 000 åskådare (exakt: 99 354 personer).

Streama och spela odds på Barcelona – Sevilla live med matchstart klockan 21:30 hos både Bet365* och Unibet*!

*Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

Barcelona – Sevilla Live Stream

Se på Barcelona – Sevilla live stream! Logga in på något av spelbolagen bet365 eller unibet samt sätt in några kronor på sportkontot så blir live streaming med massor av fotboll som bland annat Engelska Ligacupen (EFL Cup) La Liga, Serie A, Bundesliga, Coppa Italia och Copa del Rey och mängder av annan sport tillgänglig för dig varje dag året om.

Unibet: Sätt in 100 kr på kundkontot och få 500 kr ytterligare att spela för. Spela för totalt 600 kr!

TILL UNIBET HÄR! >>>

Bet365: Sätt in 1 000 kr på kundkontot och få 1 000 kr i spelkrediter att spela för. Spela för totalt 2 000 kr!

TILL BET365 HÄR! >>>

Vi vågar utlova många underhållande sporttimmar hos bet365 och unibet som erbjuder alla sina kunder, med pengar på spelkontot, fri tillgång till deras respektive stora sport-livestreaming utbud! Har du inte redan öppnat konto hos någon av dem så kan du även se fram emot en skön välkomstbonus. Bland annat kan du hos dem också streama och spela på dessa sportevenemang idag:

18:15 Fiorentina – AS Roma (Coppa Italia)
19:30 Betis – Espanyol (Copa del Rey)
20:45 Atalanta – Juventus (Coppa Italia)
21:00 Nantes – St. Etienne (Ligue 1)
21:30 Barcelona – Sevilla (Copa del Rey)

Speltips FC Barcelona – Sevilla

Tufft utgångsläge för Barcelona som måste ta igen ett tvåmålsunderläge från första kvartsfinalomgången mot Sevilla. Något oväntat fick inte La Liga ledaren Barcelona till det i bortamatchen även om Sevilla inte alls är oäven då de är placerade på fjärde plats i ligatabellen. Dessutom visar Sevilla upp storformstakter när man följde upp 2-0 segern över Barcelona för en vecka sedan med ånyo en vinst, den här gången med hela 5-0 mot Levante i helgens La Liga omgång.

Vi förutsätter att Barcelona kommer trycka på direkt från start i dagens match mot Sevilla. Mål måste göras och Barcelona är ju redan i grund och botten ett offensivt lagt lag så inget annat än fullt ös framåt är att vänta av hemmalaget. Sevilla kommer i första hand få sätta sin tilltro till en stark defensiv och om möjligt försöka få till snabba omställningar och kontringsattackera. Det här brukar alltsomoftast leda till att relativt få hörnor görs i sådana här matcher då Sevilla definitivt kommer göra allt för att stänga ytor bakåt och få Barca att passningsspela i sidled ännu mer än det vi oftast får se dem göra i sina matcher. Ett underspel på hörnor synas således i kvällens möte FC Barcelona – Sevilla. Läs mer om hörnspel här >>

Tipset FC Barcelona – Sevilla 30/1: Totalt under 10 hörnor spelas till oddset 2.10 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-01-30 kl. 10:40 men kan komma att ändras.

Fira Lillördag Med Spel På Sport 30/1