Tips HockeyAllsvenskan 30/1: Oskarshamn – Leksand. Fria eller fira? Lillördagsfesten är igång för fullt och i avsaknad av frierimöjligheter vänder vi hockeyblickarna mot Oskarshamn och firar att gästande Leksand kommer till matchspel i en övrigt fullspäckad omgång av HockeyAllsvenskan.

HockeyAllsvenskan 30/1

19:00 Björklöven – Almtuna
19:00 Modo – BIK Karlskoga
19:00 Oskarshamn – Leksand
19:00 Pantern – AIK
19:00 Södertälje – Karlskrona
19:00 Vita Hästen – Tingsryd
19:00 Västerås – Västervik

Tips Oskarshamn – Leksand

IK Oskarshamn leder fortfarande HockeyAllsvenskan trots förlust senast mot topprivalen AIK som nu jagar endast två poäng bakom. Leksand avancerar sakta men säkert i tabellen efter fem vinster på sex matcher och befinner sig just nu inne i en efterlängtad uppåtgående formkurva. Intresset kring matchen är förstås stort när två så pass formstarka lag möter varandra och där viktiga poäng står på spel i den övre halvan av tabellen. Oskarshamn blir dock säkert svårslagna då de vunnit 18 av totalt 21 spelade matcher den här säsongen på hemmaisen i Be-Ge Hockey Center. Tuff kamp väntas!

Hockeytipset: Totalt under 5.5 mål i matchen Oskarshamn – Leksand. Bästa oddset 1.64 hittas hos NordicBet!

Nya lillördagsbonusar

Från och med den 1 januari 2019 kan du som både gammal och ny medlem haffa nya välkomstbonusar hos alla spelbolagen vi staplat upp här nedanför. Passa på att fira lillördag med så mycket bonuspengar du kan denna fantastiska onsdag 30/1!

Fira lillördag med spel på sport nu!

Fira Lillördag Med Spel På Sport 30/1